Bollywood yıldızı Barun Sobti hayranlarıyla buluştu

Bollywood yıldızı Barun Sobti hayranlarıyla buluştu

Bollywood yıldızı Sobti:- "Türkiye'deki bir yapımda oynamaktan memnuniyet duyarım"

İSTANBUL (AA) - Türkiye'de "Bir Garip Aşk" adıyla yayınlanan televizyon dizisinin Hindistanlı yıldızı Barun Sobti, hayranlarıyla buluştu.

Kanal 7'de hafta içi her gün gündüz kuşağında yayınlanan dizinin yıldızı, Kanal 7 Medya Grubu'ndan Ülke Tv canlı yayınında hayranlarıyla bir araya gelerek onlarla fotoğraf çektirdi.

Dizinin yayınlandığı Kanal 7 televizyonunun davetiyle Türkiye'ye gelen Sobti, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Türkiye'de olmaktan çok mutlu olduğunu belirterek, "Buradaki ilgi beni çok şaşırttı. Bu kadar büyük bir ilgi beklemiyordum. Türk dizi ve sinema sektörü, henüz fikir sahibi olamayacağım kadar büyük. İlk fırsatta Türk yapımlarını takip edeceğim. Türkiye'deki bir yapımda oynamaktan memnuniyet duyarım" dedi.

Kanal 7 Genel Yayın Yönetmeni Zahid Akman ise Bollywood starını ağırlamanın büyük keyif olduğunu belirterek şunları söyledi:

"Barun Sobti’nin bugün kurumumuzu ziyareti, Türkiye'nin yarı sıra, Orta Doğu ve Asya ülkelerinden de büyük ilgi gördü. Bize Mısır, Fas, Lübnan'dan bire bir tanışmak isteyenlerin talepleri geldi. Barun Sobti, Türkiye'de gördüğü ilgi karşısında oldukça şaşkındı. Biz, bu ilgiyi dizinin izlenme oranlarından bekliyorduk."

"Bir Garip Aşk" dizisindeki egoist ve gururlu işadamı "Arnav Singh Raizada" rolüyle beğeni toplayan Sobti, "Main Aur Mr. Riight", "Baat Hamari Pakki hai", "Dry Dreams" gibi yapımlarda da rol aldı.

Başrolünü Sanaya Irani'yle paylaştığı romantik komedi türündeki dizinin 1984 doğumlu yıldızı Barun Sobti, Bollywood kariyerinden önce bir telekominikasyon şirketinde yönetici olarak çalışıyordu.

Yapımcılığını "4 Lions Films"in üstlendiği, orijinal adı "Iss Pyar Ko Kya Naam Doon?" (Bu Aşkın Adını Ne Koymalı?) olan ödüllü dizi, Hindistan'da 2011-2012 arasında yaklaşık 400 bölüm yayınlandı.

Bollywood yıldızı Barun Sobti hayranlarıyla buluştu

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler