Bodrum'da uyuşturucu operasyonu

Bodrum'da uyuşturucu operasyonu

Muğla'nın Bodrum ilçesinde, uyuşturucu madde ticareti yaptıkları iddiasıyla yakalanan 2 zanlıdan biri tutuklandı

MUĞLA (AA) - Bodrum ilçesinde, uyuşturucu madde ticareti yaptıkları iddiasıyla takibe alındıktan sonra yakalanan 2 şüpheliden biri tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, Bodrum Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Büro Amirliği ekipleri, eğlence mekanları çevresinde uyuşturucu madde satıldığı yönündeki ihbar üzerine harekete geçti.

Ekipler, "torbacı" tabir edilen C.T. ve B.S'nin içinde bulunduğu aracı takibe aldı. Polis ile zanlılar arasında bir süre yaşanan kovalamaca sonrası, şüpheliler, araçları ile önce seyir halindeki bir otomobile, ardından da park halindeki başka bir araca çarparak durdu.

Yakalanan zanlıların üzerinde ve kullandıkları araçta yapılan aramada, satışa hazır 17 paket toz esrar, 30 adet uyuşturucu hap, bir ruhsatsız pompalı av tüfeği ve bu tüfeğe ait 36 adet fişek ele geçirildi.

Gözaltına alınan zanlılardan B.S. çıkartıldığı mahkemece "uyuşturucu madde ticareti yapmak" suçundan tutuklandı, C.T. ise savcılıktaki sorgusunun ardından serbest bırakıldı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler