Bilgilendirici sağlık hizmeti veriliyor

Bilgilendirici sağlık hizmeti veriliyor

Karatay Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Emekli Konakları'nda emeklilere yönelik hem bilgilendirici sağlık hizmeti verilirken hem de belli periyotlarda sağlık kontrolleri yapılıyor.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, iş hayatından emekli olmuş insanların  sağlıklı yaşamalarına destek sağlamak amacıyla Karatay Emekli Konakları'nda haftanın belirli günlerinde sağlık taraması ve bilgilendirici sağlık hizmeti verildiğini söyledi. Her gün farklı bir emekli konağında iş hayatından emekli olmuş insanımızı belediyemiz Sağlık İşleri Müdürlüğü ekiplerince sağlık kontrolünden geçirildiğini ifade eden Başkan Hançerli, yapılan sağlık kontrolü hizmetiyle emeklilerde erken dönemde şeker, Kollestrol, Trigliserit ve tansiyon yüksekliği gibi rahatsızlıkların tespit edilerek tedbir alındığını ve ilgili poliklinik dallarına yönlendirildiklerini vurguladı. Emeklilerin sağlıklı kalmaları yönünde hizmet vermenin önemine değinen Hançerli, Çatalhöyük, Zenburi, Kumköprü, Karkent, Karşehir, Büyüksinan ve İşgalaman Emekli Konakları'nda belli periyotlar çerçevesinde yapılan kontroller neticesinde emekli insanımızın daha sağlıklı günler geçirmelerine vesile olduklarını dile getirdi.

Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli ayrıca, belediye sağlık ekibinin çalışmaları neticesinde yapılan tahlil ve kontroller sonucunda rahatsızlığı tespit edilen emeklilere acil şifalar diledi.