Beşiktaş’ta Konya mesaisi tam gaz sürüyor

Beşiktaş, Süper Lig'in 26. haftasında Konyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Sakat oyuncuların yanı sıra Afrika Uluslar Kupası'ndan dönen Masuaku da idmanda yer aldı.

Beşiktaş, Süper Lig'in 26. haftasında Konyaspor ile karşılaşacakları maçın hazırlıklarını sürdürüyor. 19 Şubat Pazartesi günü sahalarında oynanacak olan mücadele öncesi, Siyah-beyazlı ekip Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nde antrenman yaptı.

Teknik Direktör Fernando Santos'un yönetiminde gerçekleşen antrenmanın ilk 20 dakikası basına açık olarak yapıldı. Isınma hareketleriyle başlayan idman, daha sonra 3 grup halinde 5'e 2 top kapma çalışmalarıyla devam etti. Antrenmanın basına kapalı bölümünde ise Konyaspor maçının taktiği üzerinde detaylı olarak duruldu.

Ancak, Beşiktaş'ta sakatlıkları bulunan Rachid Ghezzal, Salih Uçan, Tayfur Bingöl, Yakup Arda Kılıç ve Mustafa Hekimoğlu çalışmada yer alamadılar. Bununla birlikte, Afrika Uluslar Kupası'nda Demokratik Kongo Cumhuriyeti'ni temsil eden Arthur Masuaku, uzun bir aranın ardından takımla birlikte idmana katıldı.

Beşiktaş, yarınki antrenmanını Tüpraş Stadyumu'nda gerçekleştirecek. Süper Lig'deki iddiasını sürdürmek isteyen Siyah-beyazlılar, sakatlıkların etkisini minimize etmeye ve taktiksel olarak hazırlıklarını tamamlamaya çalışıyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.