Beşiktaş Feyenoord maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Beşiktaş Feyenoord maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi'nde Feynoord ile karşılaşıyor. Beşiktaş Feynoord maçı saat 21.00'de başlayacak ve Digitürk salon 3'ten canlı izlenecek.

Geçtiğimiz sezon ligi 3. sırada bitiren Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu'nda bu akşam Feyenoord'la Hollanda'da karşı karşıya gelecek. De Kuip Stadı'nda İtalyan hakem Luca Banti'nin yöneteği karşılaşma TSİ 21.00'de başlayacak ve Digitürk salon 3'ten naklen yayınlanacak. Siyah-beyazlıların yeni transferleri Demba Ba ve Cenk Tosun, Teknik Direktör Bilic'in forma vermesi halinde ilk defa Beşiktaş formasını terletecek. 

SAAT: 21:00
STAT: De Kuip
HAKEM: Luca Banti
YAYIN: Digiturk Salon 3

SLAVEN BİLİC FEYENOORD KARŞISINDAKİ STRATEJİSİNİ AÇIKLADI
Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic bugünkü Feyenoord maçı öncesi umut dağıttı. Dün yeni transfer Demba Ba ile bir basın toplantısı yapan Hırvat hoca, “Tüm Türkiye'ye iyi bayramlar diliyorum” diyerek başladı sözlerine. “Çok büyük bir maç oynayacağız” vurgusu yapan Bilic, “İki takım da çok istekli, arzulu. Bu maç için sabırsızlanıyoruz. Sezon boyunca bu maç için çalıştık. Çok büyük bir maça çıkacağız” dedi. Bilic, “Bence tur İstanbul'da çözülür. İyi sonuç mümkünse yemeden gol atmak ve kazanmak olacak. Favoriyiz demiyorum çünkü her sonuca açık bir maç olacak” şeklinde konuşurken, “Büyük bir transfer yaptık, Demba Ba'yı kadromuza kattık. Cenk de var. Ben takımıma inanıyorum. Oyuncularımdan tek istediğim Beşiktaş gibi oynayalım, cesur, akıllı oynayalım. Bunu yaparsak istediğimiz sonucu alacağız” ifadelerini kullandı. 

 

“Feyenoord tipik bir Hollanda takımı değil” diyen Bilic, “Bire biri iyi oynuyorlar, fiziksel özellikleri yüksek. Bazen çok basit ve uzun topla oynuyorlar. Ceza sahasına çok adamla giriyorlar. Genç oyuncuların şöyle bir özelliği var. İstekli ve hata yapma korkuları yok. Bu da onları pozitif kılıyor. Beni onlar hakkında endişelendiren tek konu bu” açıklaması yaptı. Karşılaşma canlı anlatımla gazeteniz Türkiye'de.
ATİBA: EN İYİSİNİ YAPACAĞIZ
Beşiktaş'ın ön liberosu Atiba Hutchinson ise, “İki takım için de önemli bir maç. Uzun zamandır bu maça hazırlanıyoruz” derken, “Her anlamda hazırız. Burada elde edebileceğimiz en iyi sonucu elde edeceğiz. Olimpiyat Stadı'nda geçen sezon oynadık ve bir deneyim var. Ben orada sağlam bir atmosferin oluşacağına inanıyorum. Ancak önce burada işimizi yapmamız gerekiyor” diye konuştu. 
> Hüseyin EROĞUL

VRİJ DE AYRILDI
Feyenoord kan kaybetmeye devam ediyor. Sezon başında Teknik Direktör Ronald Koeman'ın ayrılmasının ardından başlayan çözülmeye son eklenen isim Hollandalı milli oyuncu De Vrij oldu. De Telegraaf'ta çıkan habere göre De Vrij'in, Lazio ile anlaştığı ve Beşiktaş'a karşı oynamayacağı yazıldı.

 

FİLİSTİN BAYRAĞIYLA KARŞILADILAR
Feyenoord'la oynayacağı karşılaşma için Hollanda'ya giden Beşiktaş kafilesini havaalanında karşılayan siyah-beyazlı taraftarlar, bir sürprize imza attı. Rotterdam Havaalanı'nda siyah-beyazlı futbolcuları bekleyen Beşiktaşlı futbolseverler, takımı Filistin bayrağı açarak karşıladı. Bu arada Beşiktaş'ın Feyenoord'la oynayacağı maça Hollanda'daki Türkler büyük ilgi gösterdi. Siyah-beyazlı kafileyi havaalanında karşılayan Hollanda Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Aykut Torunoğulları, kendilerine ayrılan maç biletlerinin günler öncesinden tükendiğini açıkladı.

OĞUZHAN İDDİALI: KAZANMAYA GELDİK
Beşiktaş'ın başarılı futbolcusu Oğuzhan Özkayup Feyenoord maçını kazanmak istediklerini söyledi. Özyakup, “Sezonun ilk resmi maçı olacak. Şampiyonlar Ligi'ne katılmak için güzel bir şans. Biz Feyenoord maçlarına hazırız. Takım olarak iyi durumdayız ve Feyenoord deplasmanından iyi bir sonuç almak istiyoruz” dedi. 

Feyenoord 6 maç oynadı
Feyenoord, sezon öncesi 6 hazırlık maçı yaptı. Son maçında İspanya'nın Real Sociedad takımıyla 1-1 berabere kalan Hollanda ekibi, amatör lig ekiplerinden Honselersdijk ve Horst'u 8-0, ASWH'yi 6-1, VOC Rotterdam'ı 1-0, ikinci lig takımı Emmen'i de 2-0 mağlup etti.

Beşiktaş'ı iyi analiz ettik
Feyenoord Teknik Direktörü Fred Rutten, Beşiktaş'la aynı güçte olduklarını söyledi. Güç kaybedip kaybetmedikleri konusundaki soru üzerine Rutten, “Beşiktaş da çok oyuncu kaybetti. Feyenoord da oyuncu kaybetti ama yeni isimler aldı. Beşiktaş'ın iyi ve kötü taraftarlarını biliyoruz. Atiba'yı çok iyi tanıyoruz” diye konuştu.

Rövanşa Alman hakem
Feyenoord'la 6 Ağustos Çarşamba günü Olimpiyat Stadı'nda rövanşa çıkacak olan Beşiktaş'ın maçını Almanya Futbol Federasyonu'ndan Felix Zwayer yönetecek. Marco Achmüller ve Marcel Pelgrim ise karşılaşmanın yardımcı hakemleri olacak.

Bryan Ruiz çok yaklaştı
Lanzini transferinden vazgeçilmesinin ardından orta sahaya yapılacak takviyeyi Bryan Ruiz ve Marco Marin üzerine yoğunlaştıran Beşiktaş, Fulham'la orta yolu bulmaya çalışıyor. Ruiz'in takımdan ayrılmak istemesinin ardından tecrübeli oyuncunun fiyatını 8 milyon avro olarak belirleyen İngiliz ekibi, Beşiktaş'ın ısrarı sonunda indirim talebine olumlu cevap verdi

Şampiyonlar Ligi'nde 12 maç
Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turun'da dün oynanan 3 karşılaşmanın ardından, bu akşam 12 karşılaşma daha oynanacak. Program şöyle: Aktobe-S.Bükreş, Karabağ-Salzburg, Helsinki-Apoel, Limassol-Zenit, Dnipro-Kopenhag, Grasshoppers-Lille, S.Liege-Panathinaikos, Aalborg-D.Zagreb, Maribor-M.Tel Aviv, Legia-Celtic.

ŞAMPİYONLAR LİGİ 3. ÖN ELEME TURUNDA 3 MAÇ OYNANDI 
Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk maçlarında Çek Cumhuriyeti temsilcisi Sparta Prag, kendi evinde İsveç temsilcisi Malmö FC'yi 4-2 mağlup etti. Slovakya temsilcisi Slovan Brastislava ise kendi evinde 10 kişi kalmasına rağmen, Moldova ekibi FC Sheriff karşısında maçı 2-1 kazandı. Macaristan temsilcisi Debrecen de kendi evinde Beyaz Rusya ekiplerinden BATE Borisov'u 1-0 yendi. 

Etiketler :