Başkan Pekyatırmacı'dan genç çiftlere nikah sürprizi

Başkan Pekyatırmacı'dan genç çiftlere nikah sürprizi

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, evlenmek için nikah masasına oturan genç çiftlere sürpriz yaparak nikahlarını kıydı.

 

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, hafta sonu yoğun gündeminden fırsat bularak iki çifte sürpriz yaptı ve nikahlarını kıydı.

İlk olarak Urhan ve Karagöz ailelerinin evlatları Fazilet Afra Urhan ve Seyit Ali Karagöz'ün nikah akdini gerçekleştiren Başkan Pekyatırmacı daha sonra Yiğit ve Kaplan ailelerinin evlatları Betül Yiğit ve Alperen Kaplan'ın nikahını kıydı. Genç çiftlere ömür boyu mutluluklar dileyen Başkan Pekyatırmacı, nikah akitlerinin ardından aileler ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Selçuklu’nun her yıl artan nüfusuna bağlı olarak nikah işlemlerinin de arttığını ifade eden Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı,"İlçede her yıl yaklaşık 5 bin çiftin nikah işlemlerini gerçekleştiriyoruz. Fırsat buldukça da çiftlerimizin bu mutlu günlerinde bulunarak gençlerin sevinçlerine ortak oluyoruz. Toplumun temel taşını oluşturan ailenin bireyleri olan gençlerin sevgi, saygı ve hoşgörü çerçevesinde bu birlikteliği ömür boyu sürdürmeleri en büyük temennimizidir. Yuva kuran genç çiftlerimizi tebrik ediyor, gençleri bugünlere getiren ve onlara emek veren ailelerine hayırlı olmasını  diliyorum" dedi.

Bu özel günlerinde Başkan Pekyatırmacı'yı karşılarında gören genç çiftler büyük bir mutluluk yaşayarak  nikah jestinden dolayı Başkan Pekyatırmacı'ya teşekkür ettiler.

Selçuklu Belediyesi tarafından nikah işlemlerinin sonunda evlenen tüm çiftlere  Kuran-ı Kerim ve Türk Bayrağı hediye edildi.

baskan-pekyatirmacidan--(1).jpg