Başkan Altay 'duymayan kalmasın!' diyerek duyurdu! Konya'dan 1000 gence Kudüs ve Balkan gezisi! İşte detaylar..

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, 12 Nisan'da yapılacak sınavda dereceye giren 9, 10, 11. sınıf lise öğrencileri ile Genç Kültür Kart sahibi üniversite öğrencilerinden 1000 genci Kudüs ve Balkan ülkelerine götüreceklerini açıkladı

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, "Duymayan kalmasın elden ele yayalım gençler" diyerek duyurdu. Büyükşehir Belediyesi Konya merkez ve 31 ilçede 12 Nisan'da yapılacak sınavda dereceye giren 9, 10, 11. sınıf lise öğrencileri ile Genç Kültür Kart sahibi üniversite öğrencilerinden 1000 genci Kudüs ve Balkan ülkelerine götürecek.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay konuyla ilgili sosyal medya hesaplarından yayımladığı videolu mesajda şu ifadeleri kullandı:

Sevgili gençler daha güçlü yarınlara inşa etmek için tarihimizin bize bıraktığı mirası yakından tanımamız gerekir.

Konya Büyükşehir Belediyesi olarak sizler için Gönül Coğrafyamız başlığı altında Kudüs ve Balkanlar isimli iki güzel eser hazırladık. 31 ilçemizdeki 9, 10 ve 11. sınıf öğrencilerimize eserlerin dağıtımını tamamladık.

Genç kültür kartı sahibi gençlerimizi de elbette unutmadık ve bu güzel eserleri internet sitemize yükledik.

Hepinize heyecanlandıracak güzel bir haberi sizlerle paylaşmak istiyorum. 12 Nisan 2023 tarihinde eserlerle ilgili lise öğrencilerimiz için sınıflarında, genç kültür kartı sahibi üniversite öğrencilerimiz için ise online sınav yapılacak.

Dereceye giren bin gencimizi Gönül Coğrafyamıza Kudüs'e ya da Balkanlara götüreceğiz. Sizlere şimdiden başarılar diliyorum ve hepinizi Allah'a emanet ediyorum.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler