Bakan Bak'tan Ömer Korkmaz'a tebrik

Bakan Bak'tan Ömer Korkmaz'a tebrik

Bakan Dr. Bak, Trendyol Süper Lig ekiplerinden Konyaspor'un Olağanüstü Genel Kurulu'nda seçilen Ömer Korkmaz ve yönetimini tebrik etti.

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, Türkiye'nin köklü futbol kulüplerinden Konyaspor'un gerçekleştirdiği Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı sonucunda başkanlığa seçilen Ömer Korkmaz'a tebrik mesajı gönderdi.

Bakan Bak, Trendyol Süper Lig ekibi Konyaspor'un yeni lideri ve yönetim kurulu üyelerine başarılar dileyerek, kulübün geleceğine duyduğu güveni ifade etti.

Bakan Bak'ın tebrik mesajında şu ifadelere yer verildi:

“Trendyol Süper Lig ekiplerinden Konyaspor'un yapılan Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı sonucunda başkanlığa seçilen Ömer Korkmaz ve yönetim kurulu üyelerini tebrik ediyorum. Konyaspor'un yeni başkanı Ömer Korkmaz’a ve yönetim kuruluna görevlerinde başarılar diliyorum. Kulübümüzü daha ileriye taşıyacaklarına olan inancımız tamdır.”

Ömer Korkmaz da seçilmesinin ardından yaptığı açıklamada, Konyaspor'u daha büyük başarılara taşımak için elinden gelen gayreti göstereceğini belirtirken, taraftarlara ve camiaya destek çağrısında bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.