Babacan'dan ilk röportaj, Davutoğlu'nun gazetesine

Babacan'dan ilk röportaj, Davutoğlu'nun gazetesine

Ahmet Davutoğlu'na yakınlığı ile bilinen Karar gazetesi Ali Babacan'la röportaj yaptı. Röportajı manşetten veren Karar gazetesi için "Aman Hoca bozulmasın" yorumları yapıldı!

Yeni parti hazırlığındaki Ahmet Davutoğlu zaman zaman konuşuyor ama Ali Babacan ilk kez sessizliğini bozdu. Hem de Davutoğlu'na yakınlığıyla bilinen Karar gazetesine. 

Karar'dan Yıldıray Oğur ve Ahmet Taşgetiren'e konuşan Ali Babacan, partileşme sürecine nasıl geldiklerini anlattı. Bu yılın sonuna kadar partiyi kuracaklarını söyleyen Babacan, 18 rapçinin geçen hafta yayımladığı Susamam şarkısına atıfta bulunarak, "Biz de susmadık. Susamadık. Karar verdik ve çalışıyoruz" dedi.

zfjc4xai.jpg

YILDIRAY OĞUR MU ETKİLİ OLDU?

Ali Babacan'ın, sürekli yeşil ışık yakmasına ve "birlikte hareket edelim" türünden mesajlarına karşın yanlarına almadıkları Davutoğlu'na yakınlığı ile bilinen Karar gazetesine konuşması tartışmaları da beraberinde getirdi.

Bu kararın alınmasında Yıldıray Oğur'un Babacan ekibine yakınlığının da rol oynadığı belirtilirken Ali Babacan'ı manşetten bu şekilde parlatmasına Davutoğlu'nun ne diyeceği  merak ediliyor.

Önceki ve Sonraki Haberler