B.Koyuncu lisesinden kan bağışı

B.Koyuncu lisesinden kan bağışı

Özel Büyükkoyuncu Anadolu ve Fen Lisesi okul yönetimi, öğretmen, okul personeli ve velileri Türk Kızılay’ına kan bağışında bulundular

Merve Eğitim kurumları bünyesinde yer alan Merve Büyükkoyuncu Anadolu ve Fen Lisesi yönetimi, bu yıl 4. ncüsü organize ettikleri kan bağışı kampanyasında Türk Kızılay’ına Okul müdürü Mustafa Gülebaş, Müdür yardımcıları İ.Hakkı Akman, Murat Sarıgül, öğretmen, okul personeli ve velileri kan bağışında bulundu.

Kan bağışında duyarlı olduklarını belirten; Okul Müdür Yardımcısı Murat Sarıgül, “ Okul olarak kan bağışı kampanyasını geleneksel bir hale getirmenin ve bu yıl 4. ncüsünü organize etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Kan bağışı kampanyasındaki hedefimiz Türk Kızılay’ının yaptığı kan bağışı kampanyasına destek vermek, bunun yanı sıra kan ihtiyacının kendi imkânlarımız dâhilinde karşılamaktır. Kolay günlerde yapılan kan bağışı zor günlerde bize lazım olabilir.

Kan hayattır Bu nedenle kan bağışı konusunda duyarlı hareket ederek belli dönemlerde kan bağışında bulunmak zorundayız. Okulumuz 4.ncü kan bağış kampanyasına katılan öğretmen, okul personeli ve velilerimize teşekkür ediyorum” dedi.