Ayşe TÜRKMENOĞLU’nun 30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlama Mesajı

Ayşe TÜRKMENOĞLU’nun 30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlama Mesajı

Ağustos ayı şanlı tarihimizin her biri onur ve şerefle kazanılmış büyük zaferlerimizin ayıdır. Aziz Milletimizin Kahraman Ordumuzla tek parça olarak kazandığı eşsiz zaferin yeni bir yıldönümüne ulaşmanın tarifsiz gururunu yaşıyoruz

Milletimiz bu zaferle, millî hakimiyet kararlılığını, birlik ve beraberlik anlayışı içerisinde, adeta tek vücut olarak üzerine gelen tüm düşmanlarına, tarih boyunca tüm mazlum halklara örnek teşkil edecek biçimde unutulmayacak bir ders ile göstermiş; hiçbir şekilde bağımsızlık ve hürriyetinden ödün vermeyeceğini, sonsuza kadar var olacağını tüm dünyaya kabul ettirmiştir.

Sayısını bilemediğimiz adı dahi belki bilinemeyen pek çok şehit verdiğimiz ve büyük fedakarlıklarla kazandığımız 30 Ağustos Zaferi'nin bu mutlu yıldönümünde, Kahraman Silahlı Kuvvetlerimizin tüm mensuplarını en içten duygularla kutluyorum.

Başta bu büyük zaferin büyük komutanı Gazi Mustafa Kemal olmak üzere bütün gazi ve şehitlerimizi rahmet, şükran ve minnetle anıyoruz. Türkiye Cumhuriyetinin doğuşu ile sonuçlanan büyük zaferimizin 92. yıldönümü tüm Milletimize kutlu olsun.