ATO'dan yatırımcılara sermaye piyasaları eğitimi

ATO'dan yatırımcılara sermaye piyasaları eğitimi

ANKARA (AA) - Ankara Ticaret Odası (ATO), finansal okuryazarlık projesi kapsamında, Boğaziçi Üniversitesi Yaşam Boyu Eğitim Merkezi (BÜYEM) ve NoorCM işbirliğiyle,...

ANKARA (AA) - Ankara Ticaret Odası (ATO), finansal okuryazarlık projesi kapsamında, Boğaziçi Üniversitesi Yaşam Boyu Eğitim Merkezi (BÜYEM) ve NoorCM işbirliğiyle, üyelerine ve yatırımcılara yönelik "uygulamalı sermaye piyasaları eğitimleri" düzenleyecek.

ATO'dan yapılan açıklamada, BÜYEM ve NoorCM Akademi’nin ortak çalışmalarıyla İstanbul’da gerçekleştirilen sermaye piyasaları eğitiminin Ankara ayağı için ATO’da protokol imzalandığı belirtildi.

Eğitimde, katılımcılara, makro-mikro ekonomi, Türkiye ekonomisi, değişken girdi maliyetlerinin yönetimi ve risk analizi, sermaye piyasaları araçları, merkez bankaları politikaları ile bilançolarının okunması gibi birçok konuda eğitim verileceği ve yatırımcı psikolojisi ve yatırımcının davranışsal psikolojisinin gelişimi gibi kursların da eğitim kapsamında olacağı kaydedildi.

Katılımcıların, ATO Genel Sekreterliği, BÜYEM ve NoorCM aracılığıyla eğitim için kayıt yaptırabileceklerine işaret edilen açıklamada şu bilgilere yer verildi:

"Katılımcılar BÜYEM’e 350 TL katılım ücreti ödeyecek. Katılım ücreti, üniversite bünyesindeki akademik araştırmalar ve öğrencilere yönelik faaliyetleri desteklemek amacıyla kullanılacak. Kursların ilki 6-7-8 Mayıs'ta, ikincisi ise 13-14-15 Mayıs'ta gerçekleştirilecek. İlk kurs kayıtları NoorCM, BÜYEM ve ATO tarafından alınmaya başlandı. Eğitimler için ayrıntılı bilgiye www.noorcm.com.tr adresinden ya da 0(212)2806666 numaralı NoorCM çağrı merkezinden ulaşılabiliyor."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler