ATO Yönetim Kurulu Başkanı Bezci:

ATO Yönetim Kurulu Başkanı Bezci:

"Terör saldırılarından etkilenen esnafa destek olmak için başlattığımız alışveriş kampanyasıyla tüm şehirde alışverişi canlandırmayı hedefliyoruz"- "Ankara'da hayatın canlanması, devletin de güçlenmesi demektir"

ANKARA (AA) - Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bezci, terör saldırılarından etkilenen esnafa destek olmak için başlattıkları alışveriş kampanyasıyla tüm şehirde alışverişi canlandırmayı hedeflediklerini belirterek, "Ankara'da hayatın canlanması, devleti̇n de güçlenmesi demektir." dedi.

ATO tarafından düzenlenen "Ankara'yı seviyorum" sloganlı alışveriş kampanyası kapsamında Akşemseddin Bedesteni'nde Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş ile Ulus esnafını ziyaret eden Bezci, Ankara'daki ekonomik ve sosyal hayata canlılık getirmek istediklerini söyledi.

Ankara'daki terör olaylarının ardından şehirdeki sivil toplum örgütlerinin temsilcileriyle, saldırıların mağduru esnafı ziyaret ettiklerini anımsatan Bezci, "Bu ziyaretlerin ardından alışveriş merkezi yatırımcıları, yöneticileri, cadde mağazaları ve çarşıların temsilcileri ile sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ile istişare toplantıları yaptık. Bu toplantılardan, 'Teröre boyun eğmeyeceğimi̇zi hep birlikte haykıralım' ortak görüşü çıktı. Ardından da söz konusu alışveriş kampanyasını yapma kararı aldık." diye konuştu.

Türkiye ekonomisine katkı sağlamak istediklerini ifade eden Bezci, kampanya ile vatandaşları sokağa çıkmaya davet ettiklerini dile getirdi. Bezci, kampanyaya ilişkin, "Tüketi̇ci̇ni̇n, alışverişini yaptıktan sonra fi̇şi̇ni̇ onaylatması ya da herhangi bi̇r yere kayıt yaptırması gerekmeyecek. 'Ankara'yı sevi̇yorum' alışveriş kampanyası i̇le özellikle Kızılay ve Tunalı başta olmak üzere tüm şehirde alışverişi canlandırmayı hedefliyoruz. Ankara'da hayatin canlanması, devleti̇n de güçlenmesi demektir." ifadelerini kullandı.

Kampanyanın 6 Mayıs-6 Haziran tarihlerini kapsadığını, bu sürede her 25 liralık alışverişe bir çekiliş hakkı verileceğini anlatan Bezci, 43 talihliye otomobil hediye edileceğini söyledi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :