Atiker, umre dönüşü yemek verdi

Atiker, umre dönüşü yemek verdi

Atiker Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Atiker, Kutsal topraklara yaptığı umre ziyareti sonrası ziyaretçi akınına uğruyor.

Birçok yardım organizasyonunda bulunan Atiker Şirketler Grubu, bu seferde dostlarıyla Umre yemeğinde bir araya geldi. Umre sonrası Atiker De Lüx Toplantı ve Düğün Merkezinde düzenlenen yemeğe Atiker Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Atiker, Konya Ticaret Odası Başkanı Selçuk Öztürk, Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, Tüketici Mahkemesi Hakimi Ali Rıza Çalışır, AK Parti Selçuklu İlçe Başkanı Mustafa Hakan Özer, AK Parti Milletvekili adayları Mehmet Babaoğlu, Ömer Ünal, Hacı Ahmet Özdemir, Hüsniye Erdoğan, İş adamları Bülent Kaşdoğan, Yunus Derebağ, İbrahim Özen, Bekir Aydoğan, Bahattin Karapınar, Ekrem Coşkun, Mustafa Küçüksöker, Ömer Demirhan, Kemal Çiçek ve çok sayıda davetli katıldı. 

ATİKER’DEN TÜM MİSAFİRLERE TEŞEKKÜR

Ömer Atiker eşi Alim Atiker’in umre dönüşü verdiği yemeğe aile dostları ve yakın akrabaları da katıldı. Program sonunda Atiker ailesi yemeğe katılan tüm misafirlere teşekkür ederek zemzem suyu ve hurma ikram etti. Ferit Hepokur-Memleket

atiker,-umre-donusu-yemek-verdi-(1).jpg