Asgari ücrette tarih belli oldu

Asgari ücrette tarih belli oldu

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Asgari Ücret Tespit Komitesi'nin ilk toplantısının 11 Aralık'ta gerçekleşeceğini duyurdu. İşçi ve işveren temsilcileri, gelecek dönemin asgari ücretini belirlemek için bir araya gelecek.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, uzun süren bekleyişin ardından Asgari Ücret Tespit Komitesi'nin ilk toplantısının tarihini açıkladı.

Yeni dönemin asgari ücretini belirleme sürecini başlatacak olan toplantı, 11 Aralık'ta gerçekleşecek.

Bakan Işıkhan, işçi ve işveren temsilcilerinin katılımıyla gerçekleşecek toplantının önemine vurgu yaparken, asgari ücretin belirlenmesinde adil ve dengeli bir yaklaşım benimsemeye odaklandıklarını belirtti.

Belirlenecek olan asgari ücret miktarı, ülke genelindeki milyonlarca çalışanı etkileyerek sosyal ve ekonomik açıdan geniş kapsamlı bir yankı uyandıracak.

11 Aralık'ta yapılacak olan toplantı, iş dünyası ve çalışanlar arasında merakla beklenen asgari ücretin belirlenmesi adına kritik bir adım olacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.