Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin faaliyetleri

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin faaliyetleri

ANKARA (AA) - Ankara Büyükşehir Belediyesi, yaz tatillerinin vazgeçilmez eğlencesi geleneksel "Mahalle Panayırları"nı ramazan ayında çocuklarla buluşturdu....

ANKARA (AA) - Ankara Büyükşehir Belediyesi, yaz tatillerinin vazgeçilmez eğlencesi geleneksel "Mahalle Panayırları"nı ramazan ayında çocuklarla buluşturdu.

Her yıl olduğu gibi bu yaz da eğlenceyi ilçelerde çocukların ayağına götüren belediye "Mahalle Panayırları"nın ilkini Nallıhan Çayırhan mahallesinde kurdu.

Gençlik ve Spor Müdürlüğüne ait çim saha içindeki alanda kurulan panayıra Çayırhanlılar büyük ilgi gösterirken, çocuklar kendileri için oluşturulan alandaki oyuncaklarla doyasıya eğlenirken, birbirinden ilginç oyun grupları, trenler, akülü arabalar, şişme oyuncaklarla adeta minik bir lunaparkı andıran panayır alanına akın eden çocuklar, oyuncakların her birine ayrı ayrı binerek eğlencenin keyfini çıkarıyor.

Kurulduğu her ilçe ve mahalleye heyecan ve canlılık katan, yaşlı genç her yaş ve kategorisinden insanın büyük ilgi gösterdiği, çocukların dört gözle beklediği, çeşit çeşit oyuncağın yer aldığı panayır, saat 18.00 ile 23.15 arasında hizmet verecek.

Nallıhan Belediye Başkanı İsmail Öntaş, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’e teşekkürlerini belirterek, ramazan ayı içinde, mahalle panayırlarının oldukça ilgi gördüğünü söyledi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin faaliyetleri

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler