Anestezi Teknikerleri Derneği’nden Darılmaz’a Ziyaret

Anestezi Teknikerleri Derneği’nden Darılmaz’a Ziyaret

Anestezi Teknisyenleri Derneği Başkanı İlkay Aykar ve yönetim kurulu üyeleri Konya İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Gökhan Darılmaz’ı makamında ziyaret ettiler

Anestezi teknisyenlerinin hastanelerde yaşadığı sıkıntılar ve özlük hakları noktasında yapılmasını istedikleri değişiklikler konusunda Genel Sekreter Darılmaz’a bilgi veren Başkan Aykar, “Derneğimizin kuruluş amacı mecliste sağlık komisyonu temsilcisi milletvekillerimizle, bakanlık yetkililerimizle ve sağlık idarecilerimizle görüşmeler yaparak  mesleğimiz ile ilgili kanuni çözüm yollarını üretmektir” dedi.

Anestezi Teknisyenleri Derneği olarak Türkiye’nin her bölgesine ziyaretler gerçekleştirdiklerini ve pek çok sağlık yöneticisi ile sohbet etme fırsatı bulduklarını da belirten Aykar, “Profesyonel bakış açısına sahip yöneticiler ile her zaman karşılaşmamız mümkün olmuyor. Bu nedenle sizlere meslek grubumuza karşı olumlu tutumunuz, bakış açınız ve yaklaşımınız nedeni ile teşekkür ediyoruz” dedi.

Anestezi teknisyenlerinin diğer tüm sağlık çalışanları gibi değerli bir sağlık grubu olduğunu vurgulayan Darılmaz’da, “Anestezi grubu mutlu ve huzurlu bir çalışma ortamı bulamazsa ameliyathanelerimizden verimli bir hizmet almak çok zordur. Sizlerin son derece başarılı ve özverili bir çalışma içerisinde bulunduğunuzun farkındayız” diyerek ziyaretlerinden dolayı başkana ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.