Anadolu Selçuklu Giresun'a galibiyet için gidecek

Anadolu Selçuklu Giresun'a galibiyet için gidecek

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta hafta sonunda deplasmanda lider Giresunspor’a konuk olacak Konya Anadolu Selçukluspor’da Teknik Direktör İlker Erdem, “Kazanmak ve puantaj olarak rahatlamak istiyoruz. Deplasmana puan ya da puanlar almak için gideceğiz” dedi

Hazırlıkların planlanan şekilde sürdüğünü ifade eden Erdem, “Rakibimizin lider olması ya da gücü bizi ilgilendirmiyor. Daha önce oynadığımız Hatayspor maçı da Çankırıspor maçı da aynı zorluktaydı. Sadece iyi bir seyircinin önünde oynayacak olmamız önemli. Onlar kazanıp şampiyonluğu garantilemek istiyor. Bizde kazanmak ve puantaj olarak rahatlamak istiyoruz. Deplasmana puan ya da puanlar almak için gideceğiz” dedi.

Ligde son haftalar yaklaştıkça gerginliklerinde arttığına dikkat çeken Erdem,“Biz sahada ve saha dışında sakin olarak avantajımızı korumak istiyoruz. Her şey kendi elimizde gibi görünüyor. Ama bu bize rahatlık getirmemeli. Gerektiği gibi hazırlıklarımızı yapmalıyız. Bir şeyler kazanmak için mücadele etmeliyiz. Lig gerçekten çok zor ve biz işimizi yapıp savaşacağız. Ekip olarak, şehir olarak beraber olacağız, aynı duyguları paylaşacağız. Kalan müsabakalara puanları almak için çıkıp ligde kalacağımıza inanıyorum. Deplasmanda kalabalık bir seyirci topluluğu önünde oynamak iki türlüde bize motivasyon sağlayabilir. Sakin olmamız ve her zaman için kendimize doğru pozitif belirleyici olmalıyız. Diğer maçlardan farksız bir şekilde gidip mücadelemizi yapıp puan ve puanlar için mücadelemizi vereceğiz” ifadelerini kulandı.