Anadolu Ajansı 98 yaşında

Anadolu Ajansı 98 yaşında

Eskişehir Valisi Çakacak ve BTSO Başkanı Burkay, AA'nın kuruluş yıl dönümü kutladı

BURSA (AA) - Eskişehir Valisi Özdemir Çakacak ve Bursa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İbrahim Burkay, Anadolu Ajansı'nın (AA) 98. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla birer kutlama mesajı yayımladı.

Çakacak, mesajında, 6 Nisan 1920'de Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün talimatlarıyla kurulan ve bugüne kadar güvenilir, tarafsız, etik ve hızlı haber anlayışıyla çalışmalarını sürdüren AA'nın 98. kuruluş yıl dönümünün kutlandığını belirtti.

Vali Çakacak, AA çalışanlarının başarılarının devamını diledi.

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İbrahim Burkay da AA'nın bilgi birikimiyle ileri teknolojiyi birleştirerek, doğru ve güvenilir haberin adresi olmayı başardığını ifade etti.

AA'nın Türkiye ekonomisinin önemli kentlerinden biri olan Bursa'nın da sesini tüm dünyaya duyurmak adına önemli bir misyonu, başarıyla yerine getirdiğini belirten Burkay, şunları kaydetti:

''İlkeli, tarafsız ve sorumlu habercilik anlayışını sürdüren Anadolu Ajansı'nın 98. yıl dönümünü kutluyor, ülkemizin ve dünyanın dört bir yanında büyük zorluklara rağmen üstün başarılarla görev yapan tüm çalışanlarını tebrik ediyorum.''

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler