Alemdar TÜRSİAD’ta tecrübelerini paylaştı

Alemdar TÜRSİAD’ta tecrübelerini paylaştı

Tüm Üretken Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜRSİAD) tarafından düzenlenen basın buluşmaları tecrübe paylaşımına İç Anadolu Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı ve Memleket Gazetesi İmtiyaz sahibi Adem Alemdar konuk oldu.

Dernek genel merkezinde gerçekleştirilen programda TÜRSİAD Genel Başkanı Mahmut Çınar’ın sunumunun ardından söz alan Alemdar, yaşadığı tecrübeleri aktardı. Konuşmasında medya-iş dünyası ilişkilerini, medyanın iş dünyası üzerindeki etkisi konularını güncel örneklerle anlatan Adem Alemdar, Türkiye ve Konya basını hakkında da kapsamlı bilgi verdi.

1-198.jpg

KONYA MEDYASI TÜRKİYE'DE SAYGIN BİR YERE SAHİP

Konya basının Türkiye’de saygın bir yere sahip olduğunu ifade eden Alemdar, gazetecilik, televizyonculuk, radyo yayıncılığı, internet haberciliği gibi alanlarda ön sıralarda yer aldığına dikkat çekti. İnternet haberciliğinin medyada yükselen değer olduğunu vurgulayan Alemdar, basının yükselen Türkiye’ye karşı artan saldırıların bertaraf edilmesinde önemli bir görev ifa ettiğine dikkat çekti. Program soru-cevap bölümüyle sona erdi. Genel Başkan Mahmut Çınar, katılımından dolayı Adem Alemdar’a teşekkür etti. Haber Merkezi 

5-087.jpg

6-066.jpg