Akşehir'den çalıp Konya'ya sattılar, polis buldu geri getirdi

Akşehir'den çalıp Konya'ya sattılar, polis buldu geri getirdi

Akşehir'de bir evden çalınan 3 tekerlekli engelli aracını geri getiren polis, şüphelileri yakalayarak adliyeye sevk etti.

Akşehir'in Yarenler Mahallesi'nde bulunan Beşkavak mevkiinde, M.K.'ye ait evden çalınan 3 tekerlekli engelli araç, polis tarafından başarılı bir operasyon sonucunda geri getirildi. Olayın ardından harekete geçen Akşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Büro Amirliği ekipleri, güvenlik kameralarının yardımıyla C.Y. (19) ve Y.E. (23) isimli şahısları şüpheli olarak tespit etti.

Polis ekipleri, şüphelilerin adreslerini belirledikten sonra bir baskın düzenleyerek iki hırsızlık şüphelisini yakaladı. Yapılan incelemeler sonucunda, çalınan 3 tekerlekli engelli aracın, D-300 Karayolu üzerinde bulunan bir akaryakıt istasyonunda Konya'dan gelen iki kişiye satıldığı tespit edildi.

Şüpheliler, Emniyet tarafından yapılan işlemlerin ardından "evden motosiklet hırsızlığı" suçlamasıyla adliyeye sevk edildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum