Aksaray'da OSB'nin sorun ve ihtiyaçları görüşüldü

Aksaray'da OSB'nin sorun ve ihtiyaçları görüşüldü

AKSARAY (AA) - Aksaray Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu toplantısı, Vali Aykut Pekmez başkanlığında yapıldı. OSB Müdürlüğü binasında...

AKSARAY (AA) - Aksaray Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu toplantısı, Vali Aykut Pekmez başkanlığında yapıldı.

OSB Müdürlüğü binasında yapılan toplantıda, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından OSB içinde yaptırılan okul, sosyal tesislerin kiraya verilmesi, denetim komisyonu raporları, atık su arıtma tesisi ve atık su terfi istasyonu ile ilgili konular görüşülerek yatırımcılardan gelen talepler değerlendirildi.

Toplantıya, Aksaray Belediye Başkanı OSB Yönetim Kurulu Başkan Vekili Haluk Şahin Yazgı, Yönetim Kurulu üyeleri, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ramazan Altundağ, Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Koçaş ve OSB Müdürü Ayhan Ermiş katıldı.

Toplantının ardından Vali Pekmez, beraberindeki üyelerle beraber OSB'de üretim yapan fabrikaları ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

MSB Metal ve Boya Sanayi, Aytaç Makine ile Bilyat Yatak ve Baza Sanayi firmalarını ziyaret eden Vali Pekmez ve beraberindeki heyet, firmaların ürettiği ürünleri inceleyerek bilgi aldılar.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler