Akören heyetinden Memleket'e ziyaret

Akören heyetinden Memleket'e ziyaret

Akören Kaymakamı İhsan Maskar, Akören Belediye Başkanı İsmail Arslan ve beraberindeki heyet Memleket'i ziyaret ederek Akören ile ilgili gelişmeleri anlattı.

Memleket Gazetesi’ni ziyaret ederek Akören yatırımlarını anlatan Kaymakamı İhsan Maskar ve Akören Belediye Başkanı İsmail Arslan, ilçeye yatırım için adımların atılmaya başlandığı ve turizm sektörünün canlanması için çalışmaların devam ettiğini söylediler.

Akören Kaymakamı İhsan Maskar, 31 Mart Yerel Seçimlerinde, Akören Belediye Başkanı olan Cumhur İttifakı MHP adayı İsmail Arslan, AK Parti İlçe Başkanı Müzeyyen Çetinkaya, MHP İlçe Başkanı Sebahattin Ipıl, Akören Eğitime Destek Platformu İlçe Temsilcisi Muzaffer Tulukçu ve Abdullah Çağdaş, gazetemizi ziyaret ederek ilçedeki yatırımları ve projeleri anlattılar. Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Adem Alemdar ve Haber Müdürü M. Ali Elmacı ile görüşen heyet, Akören’in gelecekte Konya’nın en gözde ilçeleri arasında yapmaya çalıştıklarını söyledi.

Akören Kaymakamı İhsan Maskar ilçeye yapılan yatırımları takip ettiklerini söyleyerek, yatırımların çoğalması için birçok kurumla irtibat halinde olduklarını söyledi. Kaymakam Maskar, Akören’in daha çabuk gelişmesi için birçok projenin de takipçisi olduklarının altını çizdi.

“YATIRIMLAR HIZLANDI”

Akören Belediye Başkanı İsmail Arslan, ilçede birlik ve beraberliğin sağlandığının altını çizerek, “İlçemizde son zamanlarda yatırımları hızlandırma noktasında çalışmalarımızı hızlandırdık. Bu bağlamda, yakın zamanda tekstil firmasıyla anlaşıp ilçemize 300 kişilik istihdam sağlayacak bir tekstil fabrikası kurmanın son aşamasındayız. Gerek Konya’da gerekse İstanbul başta olmak üzere Türkiye’nin farklı illerindeki hemşehrilerimizle istişare ederek ilçemize yeni yatırımlar kazandırmak için adımlar atıyoruz. Cuma buluşmaları kapsamında her Cuma vatandaşlarla bir araya gelerek sorunlarını dinliyor, çözüm üretmeye çalışıyoruz. En önemli zenginliğimiz de birlikteliğimizdir. Öte yandan turizm potansiyeli yüksek olan ilçemizi de daha görünür hale getirmek için bürokratik görüşmeleri yapıp altyapı çalışmalarını başlattık. Akören Belediyesi’nin yaptığı yarımları kamuoyuna duyuran Konya basınına da yürekten teşekkür ediyoruz” dedi.

Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Alemdar ise, Akören ilçesinin Konya’nın önemli bir merkezi olduğunu ifade ederek, “Basın olarak bu konuda üzerimize düşenin her zaman fazlasını yapmaya hazırız. Akören’deki çalışmaları yakından takip ederek kamuoyuna aktarıyoruz. Bundan sonraki çalışmalarımızda da Akören’in tanıtımı ve hedeflerini aktarmak için çaba harcayacağız” dedi.

Alemdar, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, heyete çalışmalarında başarılar diledi. Ayşe Avcı-Memleket

img_2040.jpg