AK Parti'den Memleket'e 15. yıl ziyareti

AK Parti'den Memleket'e 15. yıl ziyareti

Memleket'e 15'inci yıl tebrik ziyaretleri sürüyor. AK Parti Konya milletvekili Selman Özboyacı, AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç ve beraberindeki heyet Memleket'i ziyaret ederek 15'inci yılını tebrik etti.

Memleket gazetesinin bu şehir  için önemli bir gazete olduğunu ifade eden AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Yerel Yönetimler Başkanı ve Konya Milletvekili Selman Özboyacı, Zor bir süreçten geçiyoruz ve bu süreçte ülkesi ve şehrinin yanında duran Memleket gazetesinin 15'inci yılını tebrik ediyorum" dedi. Gündemdeki bazı konularda da değerlendirmeler yapan Özboyacı,  "AK Parti olarak bizler sadece seçimlerde değil her zaman esnafımızla halkımızla iç içe olmaya çalışıyoruz. 24 Haziran seçimlerini geride bıraktık. Seçimlerden sonrada söz verdiğimiz gibi hep sahalarda olmaya devam ettik. Bizim sahada olmamız sadece seçimlerden seçimlere değil parti olarak prensibimiz biz siyaseti insan odaklı yapıyoruz. Her şeyden önemlisi bütün hizmetlerimizde en önemlisi merkezinde insan vardır, kardeşlerimiz vardır.  AK Parti olarak saha da halkla iç içe olmaya devam edeceğiz." şeklinde konuştu.

img_6080.jpg

Yerel basının bir şehir için çok ifade ettiğini hatırlatan AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç de, Memleket gazetesinin Konya'mızın gelişip değişmesinde çok büyük katkısı vardır. Nice 15'inci yıllara diyor yaş gününü tebrik ediyorum dedi.

img_6081.jpg

Memleket İmtiyaz Sahibi Adem Alemdar ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek AK Parti ekibine teşekkür etti. Alemdar, Biz Memleket gazetesi olarak ülkemiz ve şehrimizin çıkarları konusunda hep doğru yerde durduk ve bundan sonra da doğru yerde durmaya devam edeceğiz. Fakat son zamanlarda tüm sektörlerde olduğu gibi basın sektöründe de daralmalar var ve devletimizden bu konuda sektörümüzü rahatlatacak çalışmalar bekliyoruz" diye konuştu.

Öte yandan ziyarette Memleket Haber Müdürü M. Ali Elmacı'nın yanında AK Parti Karatay İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri de yer aldı.

img_6090.jpg