AK Parti Yozgat Milletvekili Başer:

AK Parti Yozgat Milletvekili Başer:

"Yozgat'a 80 yılda yapılmış hizmetin en az 5 katı hizmet, AK Parti iktidarında yapıldı"

YOZGAT (AA) - AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, "Yozgat'a 80 yılda yapılmış hizmetin en az 5 katı hizmet, AK Parti iktidarında yapıldı"

Başer, Yozgat Belediyesi Bilal Şahin Kültür Merkezi'nde düzenlenen AK Parti Yozgat İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, 1 Kasım'da Yozgat'ın tarih yazacağını söyledi.

Yeni dönemde Yozgat’ı cazibe merkezi haline getireceklerini ifade eden Başer, "1 Kasım seçimlerinde, kurucu genel başkanımız ve Cumhurbaşkanımızın bizlere emanet ettiği AK Parti’yi, bir kez daha Yozgat’ta daha güçlü bir şekilde temsil etme noktasında bugün ahitleşmemiz gerektiğini düşünüyorum. Bu manada Yozgat teşkilatları 1 Kasım’da bir kez daha güçlü bir şekilde yeniden tarih yazacaktır” dedi. 

Yozgat'a 80 yılda yapılmış hizmetin en az 5 katı hizmetin, AK Parti iktidarında yapıldığını belirten Başer, şöyle konuştu:

“Bizden önce Yozgat’ta 43 kilometre bölünmüş yol vardı. Şu anda 368 kilometre bölünmüş yol yaptık. Yeni dönemde inşallah Yozgat’a havaalanını kazandırmış olacağız. 200 dönümlük alana açık ceza evi yapıyoruz. Yozgat’ta organize sanayi kurulmuş ama yatırımcıları buraya getiremiyorsunuz, getirme imkanınız da olmuyor. Geçmiş iktidarlar döneminde Yozgat’ta yatırımcıları engellediler. Biz AK Parti olarak hiçbir zaman sermayenin rengine bakmadık, bakmayacağız. Yozgat’a yatırımcı olarak gelmek isteyen bütün kardeşlerimizin önüne düşeceğiz. Yozgat’a yatırım gelme noktasında devletin bütün imkanlarını onlara tahsis etme noktasında gayret göstereceğimizi bilmelerini istiyoruz.” 

Toplantı, daha sonra, basına kapalı devam etti.

 Toplantıya, AK Parti Yozgat milletvekilleri Abdulkadir Akgül ve Ertuğrul Soysal, Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan, AK Parti İl Başkanı Harun Lekesiz, ilçe belediye başkanları, ilçe başkanları ve çok sayıda partili katıldı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı