AK Parti Van Milletvekili Atalay, Kırıkkale'de

AK Parti Van Milletvekili Atalay, Kırıkkale'de

KIRIKKALE (AA) - AK Parti Van Milletvekili Beşir Atalay, Kırıkkale'de isminin verildiği imam hatip lisesini ziyaret etti.Atalay, Osman Gazi Mahallesi'nde geçen...

KIRIKKALE (AA) - AK Parti Van Milletvekili Beşir Atalay, Kırıkkale'de isminin verildiği imam hatip lisesini ziyaret etti.

Atalay, Osman Gazi Mahallesi'nde geçen yıl yapılan Beşir Atalay İmam Hatip Lisesini ziyaret ederek, incelemelerde bulundu ve öğrencilerle sohbet etti.

İçişleri Bakanlığı döneminde Kırıkkale'nin daha iyi bir imam hatip lisesine ihtiyacının olduğunu saptadıklarını ve girişimlerde bulunarak bu okulun yapıldığını dile getiren Atalay, Kırıkkale'nin yurduyla spor salonuyla çok güzel bir okula kavuştuğunu belirtti.

Atalay, öğrencilerin iyi yetişmesi için daha güzel ve donanımlı okulların yapılması gerektiğini kendileri için de önemli olanın hayırlı işler yapıp geleceğe bırakmak olduğunu ifade ederek, şunları söyledi:

"Kendi ilimde, sılamda adıma böyle bir okulun olması beni çok gururlandırıyor. Kırıkkale'de çok güzel projeler yürüyor. Nur Cami ve Külliyesini açtık. Kırıkkale ilk defa böyle güzel bir yapı kazandı. Kırıkkale 1989 yılında vilayet oldu ama bir vilayet binası yoktu ve şimdi çok güzel bir Hükumet Konağı yaptık. Haftaya inşallah İçişleri Bakanımız Efkan Ala'nın katılımıyla açılışını yapıyoruz. Kırıkkale'de çok güzel projeler yürüyor. Bu projeler bittiğinde daha yaşanabilir bir şehir haline dönüşecek."

Atalay, daha sonra Kırıkkale Valisi Ali Kolat'ı makamında ziyaret etti.

AK Parti Van Milletvekili Atalay, Kırıkkale'de

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler