AK Parti İl Başkanı Akçay'dan partilere ziyaret

AK Parti İl Başkanı Akçay'dan partilere ziyaret

AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Mürsel Akçay, CHP İl Başkanı Ahmet Önal, MHP İl Başkanı Erdal Baloğlu ve Saadet Partisi İl Başkanı Faruk Vurgun'u ziyaret ederek 7 Ağustos Pazar günü yapılacak mitinge devam etti

KIRIKKALE (AA) - AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Mürsel Akçay, CHP İl Başkanı Ahmet Önal, MHP İl Başkanı Erdal Baloğlu ve Saadet Partisi İl Başkanı Faruk Vurgun'u ziyaret etti.

Akçay, ziyaretlerinin ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişiminin ilk anlarından bu yana hain teşebbüse karşı tavır sergileyen Önal, Baloğlu ve Vurgun'a teşekkür etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan'ın pazar günü yapılacak dev finalle sonuçlanacağını belirttiği demokrasi nöbetlerinin son günü için siyasi parti il başkanlarını da Cumhuriyet Meydanı'na davet ettiklerini kaydeden Akçay, şöyle devam etti:

"Siyasiler olarak bizler de siyasi bir amaç gözetmeksizin meydanlarda bir arada olmalıyız. 15 Temmuz gecesi hem ülkemiz için, hem de şehrimiz için bir milat olarak kabul edilmeli. Siyasi parti il başkanları olarak bizler, gerek ülkemizin, gerekse şehrimizin çıkarları için bir araya gelmeli ve fikir alışverişinde bulunmalıyız. Ülkemizin içerisinde bulunduğu durum ortadadır. Bu ortamda bizim birlik ve beraberlik içerisinde olmamız gerekmektedir. Bu sebeple bütün siyasi partilerimizi pazar günü yapılacak olan demokrasi nöbetlerinin sonuncusunda bir arada olmaya, öncesinde de teröre karşı ortak bir basın toplantısı düzenlemeye davet ediyoruz. Mesele siyasi partilerin menfaati meselesi değildir. Şu anda mesele ülkemizin menfaati meselesidir. Bunun için de hepimizin bir araya gelmesi gerekmektedir. Bu yüzden siyasi partilerimizi ziyaret ederek 7 Ağustos Pazar günkü büyük mitingimize davet ettik."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler