AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Özdağ:

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Özdağ:

"Biz esnaflarımızın yanındayız"

MANİSA (AA) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, hükümetin esnafın yanında olduğunu belirtti.

Seçim çalışmaları kapsamında Şehzadeler ilçesindeki Havuzlu Çarşı'da esnafla bir araya gelen Özdağ, her zaman halkı ve hakkı gözettiğini, herkese yardım eli uzattığını ifade etti.

Manisa'da "esnafa kamera taktırma zorunluluğu getirildiği" yönündeki iddiaları değerlendiren Özdağ, "Anayasada ve kanunda yer almayan hiçbir uygulamayı bu şehirde yaptırmam. Esnafımız gönüllü olarak yapsınlar. Esnafa '2 ay sonra kamera takmazsanız şu kadar ceza gelecek' şeklinde yazılar geldi. Devlet, vatandaşımı korkutmayacak, şefkatli olacak. Hemen bu konu ile ilgilendim" dedi.

Parti olarak esnafın yanında olduklarını, Soma ilçesinde yaptıkları uygulamayı Türkiye geneline yaymak istediklerini ifade eden Özdağ, "Orada esnafımıza 30 bin lira verdik. Maden kazası olmuştu. Şehirde canlılık yoktu. Düşük faizli, bir yıl ödemesiz 30 bin lira, 3 yıl faizli geri ödemeli verdik. Şimdi Allah nasip ederse biz bunları faizsiz olarak takdim edeceğiz. Biz esnaflarımızın yanındayız. Ne probleminiz varsa ne olur bana iletin. Ben sizin hizmetkarınızım" diye konuştu.

- "Son Mohikan"

AK Parti'nin Manisa mitingini de değerlendiren Özdağ, yaklaşık 50 bin kişinin mitinge katıldığını, Başbakan Ahmet Davutoğlu'na halkın büyük teveccüh gösterdiğini ifade etti.

Başbakan Davutoğlu'nun bilge, ahlaklı biri olduğunu ve Türkiye'ye çok büyük hizmetler yapacağını kaydeden Özdağ, "Artık karizma dönemleri bitti. Karizmatik lider Recep Tayyip Erdoğan'dı. O son karizmaydı. Ondan önce Menderes, Özal, Türkeş, Erbakan vardı. Bunlar karizmatik liderlerdi. Ama son karizma, son Mohikan, Recep Tayyip Erdoğan'dı. Şimdi ise kurumsal kimliği ile ön plana çıkan bir AK Parti ve orada bir bilge adam Ahmet Davutoğlu, aynen Aliya İzzetbegoviç  gibi" değerlendirmesinde bulundu.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı