Ahmet Şan istenmiyor

Ahmet Şan istenmiyor

8 Haziran’da yapılacak olağanüstü kongrede Ahmet Şan’ın istenmediği net bir şekilde ortaya çıktı. Gruplar Şan’la bağlantılarının olmadığını açıklama gereği duyarken Şan’ın liste hazırladığı yönündeki iddialar ortaya atılıyor. Ancak bu konuda şu ana kadar

8 Haziran’da yapılacak olağanüstü kongrede Ahmet Şan’ın istenmediği net bir şekilde ortaya çıktı. Gruplar Şan’la bağlantılarının olmadığını açıklama gereği duyarken Şan’ın liste hazırladığı yönündeki iddialar ortaya atılıyor. Ancak bu konuda şu ana kadar somut bir gelişme yaşanmadı

Atiker Konyaspor’un 8 Haziran’da yapacağı olağanüstü genel kurulla ilgili hazırlıklar devam ediyor. Eski yöneticilerden Zeki Çimen ve Mustafa Oral adaylıklarını kamuoyuna deklare eden isimler oldu.

Hilmi Kulluk ve Selçuk Aksoy’un da liste hazırladığı Okay Tınkır, Abbas Kılınç gibi isimlerinde listede yer aldığı belirtiliyor. Bu gurubun başkan adayı olarak kimi çıkaracağı ise henüz bilinmiyor.

AHMET ŞAN YALNIZ KALDI

Konyaspor’un eski başkanı Ahmet Şan’la ilgili de liste hazırladığı ya da hazırlattığı yönünde iddialar ortaya atılsa da bu iddialarla ilgili şu ana kadar ete kemiğe bürünecek bir gelişme yaşanmadı. Olağanüstü kongre sürecinde Ahmet Şan’ın istenmediği bir kez daha ortaya çıktı. Ancak yıllardır kapalı az sayıdaki delege sistemiyle yönetilen kulüpte Ahmet Şan’ın etkisinin ne boyutta olacağı da merak konusu. 

Önceki ve Sonraki Haberler