Ağralı’ya Kulu’da sevgi seli

Ağralı’ya Kulu’da sevgi seli

AK Parti Konya Milletvekili Adayı Dr. Abdullah Ağralı, seçim çalışmaları dolayısıyla gittiği memleketi Kulu’da büyük bir sevgi seliyle karşılandı.

Ağralı, hemşerilerinin desteğini isteyerek, 7 Haziran 2015’te AK Parti’ye oy vermelerini istedi.

AK Parti Konya İl Başkanlığı seçim çalışmalarını hız kestirmeden sürdürüyor. 7 Haziran 2015 yılında gerçekleştirilecek olan genel seçimlerde en yüksek oyu almak için tüm gücüyle seçime odaklanan AK Parti İl Başkanlığı, tüm ilçelerde kendisini hissettiriyor. Bu kapsamda AK Parti Konya Milletvekili Adayı Dr. Abdullah Ağralı memleketi Kulu’da esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek, destek istedi. Ağralı’ya seçim çalışmalarında AK Parti Kulu İlçe Başkanı Mehmet Talayhan ve yönetim kurulu üyeleri eşlik etti. AK Parti’nin ve Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun Konya ve Türkiye için büyük bir şans olduğunu dile getiren Ağralı, büyük hizmetlerin sabır ve kararlılıkla hayat bulacağına işaret etti.

HİÇKİMSEYİ DIŞLAMADAN HİZMET EDECEĞİZ  

Farklı siyasi partileri destekleyenlerin de gönlüne girmek istediklerini belirten Ağralı, “Bizim hedefimiz Konya’da tüm adaylarımızla mecliste vatandaşlarımızı temsil etmektir. Farklı siyasi partileri destekleyenler olabilir. Biz onları da temsil etmek istiyoruz. Bu bir gelişim ve dönüşüm meselesidir. Bu ülkeye hizmet etmek için çıktık yola. Kimseyi dışlamadan, herkesi kucaklayarak ülkemize hizmet etmek istiyoruz. Bu yüzden desteklerinize ihtiyacımız var” dedi.

HAK DAVASINDA YETER Kİ SİZ DE BİZİMLE OLUN

Konya’da seçimin ayrı bir önemi olduğuna dikkat çeken Ağralı, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun kendi memleketinde daha büyük bir desteğe ihtiyacı olduğunu kaydetti.  Ağralı, “Sayın Başbakanımız Konya’ya çok güveniyor. O’nun yüzünü kara çıkarmamalıyız. Bugün dünden daha fazla çalışmalı ve Konya’nın hak ettiği değeri kazanması için daha çok AK Parti’ye destek vermemiz lazım. Kararlılık ve azimle başarılmayacak hiçbir şey yok. Hak davasında yeter ki siz de bizimle olun” ifadelerini kullandı.