Afyon'da 4 kişiyi katleden alkollü cinayet zanlısı İsmail Kınçak yakalandı

Afyon'da 4 kişiyi katleden alkollü cinayet zanlısı İsmail Kınçak yakalandı

Afyon'da eski dünürü ve ailesini katlederek firar eden İsmail Kınçak, olay yerinden 2 kilometre uzaklıktaki beldede yakalandı. Katil zanlısının alkollü olduğu öğrenildi

Afyonkarahisar’da boşanan iki aile arasında çıkan kavganın büyümesiyle Mevlüt, Hatice ve Şefika Mercan ile Hanife Mutlu'yu öldüren eski damadı Yusuf Mercan'ı silahla vurarak ağır yaralayan ve daha sonra firar eden zanlı, olay yerinden 2 kilometre uzaklıktaki bir beldede yakalandı.

Afyonkarahisar’ın merkeze bağlı Çıkrık beldesinde meydana gelen olayda İsmail Kınçak isimli şahıs eski dünürlerine kurşun yağdırmış ve 4 kişiyi silahla vurarak öldürmüştü. Alkollü olduğu ve olay yerinden kaçtığı tespit edilen şahsı polis ve jandarma ekipleri yakalamak için seferber oldu.

Güvenlik kameralarını da takibe alan polis ekipleri şahsın en son Erenler Mahallesi'ne girdiğini tespit ederek bu bölgede geniş çaplı arama başlattı. Şahsın daha sonra tekrar olay yerine hareket ettiğini belirleyen jandarma ekipleri yolu keserek İsmail Kınçak’ı kullandığı otomobille birlikte yakaladı. Olay yerinden 2 kilometre uzaklıktaki Beyyazı beldesinde yakalayan polis ekipleri zanlıyı gözaltına aldı.
Cinayet zanlısının yakalanma anı ise cep telefonu kamerası ile görüntülendi.

Yaralılardan eski damat Yusuf Mercan’ın babası Mevlüt ile annesi Şefika ve kız kardeşi Hatice Mercan ve anneannesi Hanife Mutlu kaldırıldıkları hastanede hayatlarını kaybetti. Yusuf Mercan’ın ise durumunun ağır olduğu ve yoğun bakımdaki tedavisinin devam ettiği bildirildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler