Açık artırma ile satışa sunulan Konya'daki iş yeri ve konutlara büyük ilgi

Açık artırma ile satışa sunulan Konya'daki iş yeri ve konutlara büyük ilgi

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'na bağlı Kentsel Dönüşüm Başkanlığı, 7 Aralık'ta Ankara'da düzenleyeceği açık artırmada satışa çıkaracağı iş yerleri ve konutlar için vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor.

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'na bağlı Kentsel Dönüşüm Başkanlığı, 7 Aralık tarihinde gerçekleştireceği açık artırmada satışa sunacağı 68 iş yeri ile Ankara'da 41 konuta vatandaşlardan büyük ilgi görmekte.

Konya'da 24 konut satılacak

Başkanlık, 7 Aralık günü saat 10.30'da Ankara The Green Park Otel ve İstanbul TOKİ Hizmet Binası Konferans Salonu'nda düzenleyeceği açık artırmada, Ankara'da 68 iş yeri, Konya'da 24 konut, Samsun'da 41 konut ve 13 iş yerini, Diyarbakır'da 1 otel ile 2 iş yerini satışa çıkaracak.

Ankara, Diyarbakır, Konya ve Samsun'daki toplam 83 iş yeri, 65 konut ve 1 otel için gerçekleştirilecek olan açık artırmaya internet üzerinden de teklif verilebilecek.

Kentsel Dönüşüm Başkanlığı, satışa çıkarılan iş yerleri, konutları ve oteli KDV'den muaf olarak sunarken, kanuni faizin uygulanacağı satışlarda tutarın yüzde 25'i peşin, kalan tutar ise 60 ay vadeyle ödenebilecek. Peşin ödemelerde vatandaşlara yüzde 20 indirim fırsatı da sunulacak.

Açık artırmaya katılmayı düşünen vatandaşların, toplantı öncesinde Emlak Yönetim Hizmetleri ve Ticaret A.Ş.'nin Halk Bankası Şubesi hesabına katılım teminatını yatırmaları gerekiyor.

Ankara İtfaiye Çarşısı'ndan bir ofis almak istediğini belirten Murat Bilge, uygun şartlar halinde bir ofis almayı düşündüğünü ifade ederken, Tuncay Uslu ödeme seçeneklerinin kendisi için uygun olduğunu ve peşinat indirimi gibi avantajları değerlendirmeyi düşündüğünü belirtti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.