Abdullah Ağralı Cihanbeyli’de vatandaşlarla buluştu

Abdullah Ağralı Cihanbeyli’de vatandaşlarla buluştu

Ak Parti Teşkilatlarına Teşekkür ziyaretleri kapsamında Derbent, Hüyük, Beyşehir ve Derebucak’ta Teşkilatları, Belediyeleri ve Kaymakamlıkları ziyaret eden Abdullah Ağralı seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Ak Parti Milletvekili adayı Dr. Abdullah Ağralı seçim çalışmaları kapsamında Cihanbeyli ilçesinin Mahallelerine ziyaretlerde bulundu. Ziyaretlere Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale , Cihanbeyli ilçe Başkanı Serdar Karaburun, Cihanbeyli Belediye Meclis Üyeleri, Ak Parti Cihanbeyli ilçe teşkilatı üyeleri ve Ak Parti il Yönetim Kurulu Üyesi Cihanbeyli Koordinatörü Fatih Ceylan katıldı.

Abdullah Ağralı ve beraberindeki heyet ilk olarak Yeniceoba Mahallesini ziyaret ettiler. Yeniceoba’da ilk olarak Cihanbeyli Belediyesi Hizmet binasına geçen heyet burada Başkan Mehmet Kale’den Yeniceoba ve diğer mahallelerle ilgili bilgiler aldı. Mehmet Kale konuşmasında : ‘ Bizler Cihanbeyli’ye hizmet için gece gündüz demeden çalışıyoruz, Cihanbeyli belediyesi Mobil Belediyecilikle her mahallemizde sizlerin yanında oluyor inşallah önümüzdeki dönemde mahallelerimizin tüm eksiklerini tamamlayacağız. İnşallah önümüzdeki dönemde Mecliste yine bizden biri, bir kardeşimiz bizi temsil edecek. Yapacağımız çalışmalarda Milletvekili adayımız Sayın Abdullah Ağralı bizlere sonuna kadar destek olacak.’ Diye konuştu.

Yoğun ilgiyle karşılanan Dr. Abdullah Ağralı ise yaptığı konuşmada : ‘ Bir evladınız, bir kardeşiniz olarak buradayım sizlere Sayın Başbakanımız Ahmet Davutoğlu’nun selamını getirdim. Bu seçim hem ülkemiz için hemde tüm İslam coğrafyası için çok önemli tüm Dünya’nın gözü bu seçimlerde olacak Türkiye 12 yıl önceki kendi halinde kendi dertleriyle cebelleşen ımf’nin kapısında bir milyar dolar için yatıp kalkan dünyayı yönettiğini sanan ülkelerin karşısında el pençe hazırolda bekleyen ülke değil artık. Ve özellikle Ak Parti iktidarı döneminde Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından dile getirilen dünya beşten büyüktür söyleminin hakkını verebilecek ve kendini dünyadan büyük gören bu beş’e haddini bildirecek ülke Türkiye’dir. Bu seçim Konya için daha da önemlidir çünkü Sayın Başbakanımız Ahmet Davutoğlu Konyalıdır Konya’nın evladıdır ve Konya’mızın adayıdır. Konya bu seçimde hemşehrisi olan bir Başbakanı oylayacak. Ben inanıyorum ki sizler Sayın Başbakanımıza sahip çıkacaksınız ona en güçlü şekilde destek olacaksınız. İnşaallah bu seçimde Konya tüm Ak Partili adayları milletvekili olarak Sayın Başbakanımızla birlikte Meclise gönderecek. Bizlerde sizin vekiliniz olarak size hizmet etmek için var gücümüzle çalışacağız.’ Dedi.

Abdullah Ağralı ve beraberindeki heyet daha sonra Bulduk, Kütükuşağı, Kandil, Mutlukonak, Çimenköy, Çölköy, Büyükbeşkavak Mahallelerinde vatandaşlarla buluştular. Ak Parti Cihanbeyli İlçe Başkanı Serdar Karaburun yaptığı açıklamada ‘ Milletvekili adayımız Sayın Abdullah Ağralı ilçemizi ve mahallelerimizi çok iyi bilen biri. Ziyaretlerimiz esnasında bizlere gösterilen ilgi ve Sayın Başbakanımız Ahmet Davutoğlu’na duyulan sevgi bizleri çok memnun etti. İnşaallah önümüzdeki günlerde diğer Mahallelerimizide ziyaret edeceğiz. Seçime kadar Teşkilatımız sürekli sahada olacak, Sayın Başbakanımıza ve birbirinden kıymetli adaylarımıza en büyük desteği Cihanbeyli olarak vermek istiyoruz” diye konuştu.