Abdülkerim Bardakcı eski takım arkadaşı Ahmet Çalık'ı unutmadı

Abdülkerim Bardakcı eski takım arkadaşı Ahmet Çalık'ı unutmadı

Galatasaray'ın tecrübeli defans oyuncusu Abdülkerim Bardakcı, Trendyol Süper Lig'in 19. haftasında Konyaspor'a karşı muazzam performans sergileyerek attığı 2 golle takımına zafer yaşattı.

Trendyol Süper Lig'in 19. haftasında Galatasaray, sahasında Konyaspor'u konuk etti. Mücadelede sarı-kırmızılıların ilk golünü 63. dakikada defans oyuncusu Abdülkerim Bardakcı kaydetti. Kerem Demirbay'ın sol kanattan yaptığı ortada ceza sahası içinde etkili bir vuruşla fileleri havalandıran Bardakcı, takımını 1-0 öne geçirdi. Gol sonrasında Bardakcı, trafik kazasında hayatını kaybeden eski takım arkadaşı Ahmet Çalık için hazırlanan 'Kalbimizdesin Ahmet Çalık' tişörtünü tribünlere göstererek duygusal bir an yaşattı.

Başarılı futbolcu, maçın 90+3. dakikasında sol taraftan Eyüp Aydın'ın kullandığı köşe vuruşunda ceza sahası içinde kafa vuruşuyla bir gol daha kaydederek skoru 3-0 yaptı. 29 yaşındaki futbolcu bu sezon ligde attığı 4. golle dikkat çekiyor; bu gollerin 3'ünü Süper Lig'de, 1'ini ise UEFA Şampiyonlar Ligi elemelerinde kaydetti.

Abdülkerim Bardakcı, maça 11'de başlayıp 90 dakika sahada kalarak hem savunmada hem de hücumda önemli bir rol oynadı. Bu performansıyla Galatasaray taraftarları tarafından büyük takdir toplayan Bardakcı, sezonun ikinci yarısında takımının başarısına katkı yapmaya devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.