AA'nın "Yılın Fotoğrafları" oylaması

AA'nın "Yılın Fotoğrafları" oylaması

Karikatürist, oyuncu ve senarist Hasan Kaçan, AA tarafından düzenlenen "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katılarak, 3 fotoğrafa oy verdi

İSTANBUL (AA) - Karikatürist, oyuncu ve senarist Hasan Kaçan, Anadolu Ajansı'nın (AA) "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı.

TRT 1 kanalında yayınlanan "Yalaza" adlı dizide "Settar Gönlübol" karakterini canlandıran Kaçan, AA foto muhabirlerinin yurtiçinde ve dışında çektiği fotoğrafları inceledikten sonra "Haber", "Yaşam" ve "Spor" kategorilerinden oluşan "Yılın Fotoğrafları"nı oyladı.

Kaçan, "Haber" kategorisinde, Arif Hüdaverdi Yaman'ın çektiği ve aşırı kuraklık nedeniyle hastalanan çocukları durumunu yansıtan "Somalide Hasta Çocuklar" adlı fotoğrafa oy verdi.

"Yaşam" kategorisindeki fotoğrafları da tek tek inceleyen Kaçan, Ali Atmaca'nın, Uludağ'ın beyaza bürünen yollarını havadan görüntülediği "Uludağ Yolunda Kar" adlı fotoğrafını oyladı.

Hasan Kaçan, "Spor" kategorisinde ise tercihini Mustafa Çiftçi'nin çektiği "Ironman Yarışları" adlı fotoğraftan yana kullandı.



AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler