AA'nın "Yılın Fotoğrafları" oylaması

AA'nın "Yılın Fotoğrafları" oylaması

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür AŞ Genel Müdürü Rıdvan Duran, AA'nın "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı- Duran, "Haber Kategorisi"nde "Erdoğan Sevgisi", "Yaşam Kategorisi"nde "Kostak profesyonel yürüteçle yuvasına döndü", "Spor Kategorisi"nde d

İSTANBUL (AA) - İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür AŞ Genel Müdürü Rıdvan Duran, Anadolu Ajansı'nın (AA) "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı.

Duran, AA foto muhabirlerinin yurt içinde ve yurt dışında çektiği fotoğrafları inceledikten sonra "haber", "yaşam" ve "spor" kategorilerinden oluşan "Yılın Fotoğrafları"nı oyladı.

İlk olarak "Haber Kategorisi"ndeki fotoğrafları inceleyen Duran, bu kategoride Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Sırbistan Novi Pazar'da kendisine sevgi gösterisinde bulunan bir çocukla çektirdiği "Erdoğan Sevgisi" adlı fotoğrafa oy verdi.

Kayhan Özer'in çektiği fotoğrafta, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yüzündeki şefkat ifadesinin çok dikkat çekici olduğunu belirten Duran, "Bu fotoğraf mazlumların ümidini temsil ediyor. Çocuğun Cumhurbaşkanı Erdoğan'a güvenle sarılması ve gözündeki yaşlar çok manalı. Türkiye'den olduğu kadar yurt dışından insanlar da Cumhurbaşkanı Erdoğan'a güven duyuyor." dedi.

"Yaşam Kategorisi"ndeki fotoğrafları da tek tek inceleyen Duran, Zekeriya Karadavut'un çektiği, Kırıkkale'de kaza sonucu arka ayakları tutmaz hale gelen Kostak'ın, profesyonel yürütücüye kavuştuğu anı yansıtan "Kostak profesyonel yürüteçle yuvasına döndü" adlı fotoğrafı oyladı.

"Spor Kategorisi"nde de her fotoğrafın birbirinden güzel olduğunu kaydeden Duran, İsa Terli'nin objektifine yansıyan "Minik Beşiktaşlı" fotoğrafına oy verdi.

Duran, Spor Toto Süper Lig'in son haftasında Osmanlıspor ile karşılaşan Beşiktaş'ın bebek taraftarının yer aldığı fotoğrafı oylarken, takım tutmadığını da sözlerine ekledi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler