91 yaşında yeniden doğdu

91 yaşında yeniden doğdu

Antalya ‘nın Kumluca’ya bağlı Finike ilçesinde yaşayan 1924 doğumlu 91 yaşındaki Ülker şahin’nin bir hafta önce düşme sonucu kalça kemiğinde kırık meydana geldi.

Oğlu Muzaffer Küçükşalvarcı tarafından önce Finike de bir hastaneye götürülen ardından Kumluca Devlet Hastanesine sevki gerçekleşen 91 yaşındaki Ülker şahin, yaşından dolayı müdahalenin riskli olacağının belirtilmesi nedeniyle çaresizlik içinde evlerine döndüler.

Annesi ile birlikte yaşayan Muzaffer KüçükşalvarcI şunları söyledi; ”Düşme sonucu kalça kemiğinde kırıklar oluşan annemin ameliyatının yaşı nedeniyle riskli olacağının belirterek ameliyatın yapılamayacağını söylediler. Annemi akraba tavsiyesi üzerine Özel Akademi Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Op. Dr. Murat Türkütanıt’a muayeneye getirdik. Ameliyatın gerçekleşebileceğini söyleyen hocamız bizi cesaretlendirdi ve ameliyata karar verdik.  Ameliyatı başarılı geçti ve ertesi gün annem yürümeye başladı. Akademi Hastanesi’ne ve Op. Dr. Murat Türkütanıt hocamıza teşekkür ederiz.”

Ameliyatı gerçekleştiren Op. Dr. Murat Türkütanıt ameliyat ile ilgili şunları söyledi: “Ülker Hanım düşme sonucu kalçasında parçalı femur boyun kırığıyla hastanemize başvurdu, ameliyatı ile ilgili korkuları ve endişeleri olan aileyi operasyon hakkında bilgilendirerek, endişelerini ortadan kaldırmaya çalıştık. Ülker Hanım’ı günümüz üstün teknolojilerini sahip hastanemizde spinal anestezi eşliğinde ameliyat ettik. Başarılı geçen ameliyatın ardından Ülker Hanım yürümeye başladı, herhangi bir sağlık sıkıntısı olmadan hastanemizden taburcu oldu.”