65. Hükümetin kurulması

65. Hükümetin kurulması

TÜRMOB Genel Başkanı Nail Sanlı:- "Başbakan Yıldırım tarafından kurulan 65. Hükümetimizin ülkemizin içinde bulunduğu terör ve mülteciler gibi sorunları hızlı bir şekilde çözeceğine inancımız tamdır"

ANKARA (AA) - Türkiye Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler ve Yeminli Mali Müşavirler Odaları Birliği (TÜRMOB) Genel Başkanı Nail Sanlı, "Başbakan Binali Yıldırım tarafından kurulan 65. Hükümetimizin ülkemizin içinde bulunduğu terör ve mülteciler gibi sorunları hızlı bir şekilde çözeceğine inancımız tamdır." ifadelerini kullandı.

Sanlı, 65. Hükümetin kurulmasıyla ilgili yaptığı yazılı açıklamada, Başbakan Yardımcılığı görevini yürütecek Nurettin Canikli ve Maliye Bakanlığı görevini yeni kabinede de sürdürecek olan Naci Ağbal'ın bu dönemde de başarılı çalışmalarını devam ettireceğine inandıklarını belirterek, Bakanlar Kurulu'na yeni atanan ve görevine devam eden tüm bakanlara başarılar diledi.

Başbakan Binali Yıldırım tarafından kurulan 65. Hükümetin Türkiye'nin içinde bulunduğu terör ve mülteciler gibi sorunları hızlı bir şekilde çözeceğinin altını çizen Sanlı, şunları kaydetti:

"Hükümetin ekonomik anlamda da önemli çalışmalara imza atacağına olan inancımız tamdır. Başbakan Binali Yıldırım'ın, Ulaştırma Denizcilik Ve Haberleşme Bakanlığında göstermiş olduğu başarıyı, Başbakan olarak da diğer alanlarda da göstereceğine inancımız tamdır. Yıldırım'ın Başkanlığında kurulan 65. Hükümetimize başarılar diliyorum."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :