6 yaşındaki kız çocuğu jelibon yüzünden yaşamını yitirdi

6 yaşındaki kız çocuğu jelibon yüzünden yaşamını yitirdi

Mersin'in Tarsus ilçesinde 6 yaşındaki kız çocuğu, boğazına jelibon kaçması sonucu hayatını kaybetti.

Olay, Bağlar Mahallesi 0432 sokakta meydana geldi. İddiaya göre, Nisa Ceviz isimli 6 yaşındaki kız çocuğu, sokakta oynarken boğazına jelibon kaçtı. Nefessiz kalan küçük kız, yere yığıldı.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, yaptıkları ilk müdahalenin ardından Nisa Ceviz'i Tarsus Devlet Hastanesi'ne kaldırdı.

Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen Nisa Ceviz kurtarılamadı.

Küçük kızın kesin ölüm nedeni, yapılacak otopsi sonucunda belirlenecek.

Ölüm nedeni jelibon mu?

Nisa Ceviz'in ölüm haberi, Tarsus'ta büyük üzüntüye neden oldu. Küçük kızın ölüm nedeninin jelibon olduğu iddia edilirken, kesin ölüm nedeninin otopsi sonucunda netlik kazanması bekleniyor.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Soruşturma kapsamında, küçük kızın ailesi ve çevresi ile görgü tanıkları ifadelerine başvuruldu.

Jelibon boğulmalarına dikkat!

Jelibonlar, özellikle çocuklar için önemli bir risk unsuru oluşturuyor. Küçük çocuklar, jelibonları yerken yutmak yerine emme eğilimindedir. Bu da jelibonun boğaza kaçmasına ve boğulmaya neden olabilir.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.