410 binlik Aksaray'da o 6 kişi aradan 'seçildi'

410 binlik Aksaray'da o 6 kişi aradan 'seçildi'

Aksaray'da huzur ve güven ortamının sağlanması amacıyla yapılan uygulamalarda aranan 6 şahıs gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, asayiş düzenin sağlanması ve huzur güven ortamının oluşturulması amacıyla Aksaray şehir genelinde gerçekleştirilen uygulama ve denetimler aralıksız devam ederken, İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Şubesi ekipleri ve Trafik Tescil Denetleme Şubesi ekipleri kentin birçok noktasında şok uygulamalar yapıyor.

Araçların ve yayaların tek tek durdurularak tepeden tırnağa arandığı uygulamalarda araçlar ve şahıslar Genel Bilgi Taraması (GBT) sorgusundan geçirildi. Yapılan uygulamalarda çeşitli suçlardan arandığı tesit edilen 6 şüpheli gözaltına alınırken, 4 farklı şahsın üzerinde yapılan aramada 3 çeşit uyuşturucu madde ele geçirildi.

Vatandaşlar 'Boş' Gezmiyor

Hacıhasanlı Mahallesi Kalealtı Caddesi üzerinde ve okul çevreleri ve parklarda aranan şahıslara yönelik yapılan sabit ve dar alan şok uygulamalarda ise 41 araç durdurulurken, 386 şahıs sorgulandı. Yapılan çalışmalar neticesinde 4 şahıstan, 14 fişek halinde 3,20 gram eroin, 2 gram metamfetamin, 2 gram esrar ve 1,10 gram metamfetamin maddesi ele geçirildi. Şahıslar ve suç unsurları Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne teslim edildi.

Uygulamalarda yakalanarak gözaltına alınan hırsızlık suçundan aranması olan A.T., güveni kötüye kullanmak suçundan aranan A.D., resmi belgeyi bozma gizleme suçundan arana E.B., dolandırıcılık suçundan aranan R.Y., yalan beyanda bulunma suçundan aranan T.T. ve banka dolandırıcılığından aranan M.S. isimli şahıslar işlemleri yapılmak üzere İl Emniyet Müdürlüğüne götürülürken, emniyetten yapılan açıklamada çalışmaların aralıksız sürdürüleceği bildirildi.

410 binlik Aksaray'da o 6 kişi aradan 'seçildi'

410 binlik Aksaray'da o 6 kişi aradan 'seçildi'

410 binlik Aksaray'da o 6 kişi aradan 'seçildi'

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.