24 Kasım Öğretmenler Günü'ne doğru

24 Kasım Öğretmenler Günü'ne doğru

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci ve AK Parti Kırşehir İl Başkanı Mustafa Kendirli, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci ve AK Parti Kırşehir İl Başkanı Mustafa Kendirli, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Belediye Başkanı Bahçeci, mesajında, ülkenin geleceği ve umudu olan çocukları geleceğe hazırlayan öğretmenlerin gününü kutladığını kaydetti.

Öğretmenlere hak ettikleri önemin ve değerin verilmesi gerektiğini vurgulayan Bahçeci, "Türk toplumunda, öğretmen hakkı, ana, baba hakkıyla bir tutulmuş ve kutsal sayılmıştır. Geleceğimizin bizatihi kendisi olan çocuklarımızı en iyi şekilde ve çağdaş donanımlarla bezerken, en zor koşullarda dahi, ülkesine ve milletine olan bağlılık ve hizmet anlayışından kopmadan, erdemli, hoşgörü sahibi, demokratik, laik ve insani değerlere bağlı, sorgulayıcı ve araştırmayı ilke edinmiş bireyler olarak hayata hazırlamayı gerektirmektedir. Bu vesileyle, aramızda bulunmayan tüm öğretmenlerimizi rahmetle ve minnetle anıyor, tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü'nü kutluyorum." ifadelerini kullandı.

AK Parti Kırşehir İl Başkanı Kendirli ise, mesajında, çocuklara ve gençlere her türlü fedakarlığı gösteren öğretmenlerin Öğretmenler Günü'nü kutladı.

Kendirli, şunları kaydetti:

"Son derece kutsal bir vazifeyi icra eden saygıdeğer öğretmenlerimizin kültür ve medeniyetimizde apayrı bir yeri var. Geleceğimizin güvencesi olan çocuklarımızı en iyi şekilde ve çağdaş bir donanımla yetiştiren, en zor koşullarda dahi ülkesine, milletine ve gelecek nesillere bağlı hizmet veren bütün öğretmenlerimize gösterdikleri fedakarlık ve özveri için ülke olarak çok şey borçluyuz. Bu duygu ve düşüncelerle tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü en içten duygularımla tebrik ediyorum."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler