2 kişinin can verdiği kaza kamerada

Antalya'nın Alanya ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, biri bebek olmak üzere 2 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi de yaralandı. Kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Alanya'nın Keykubat Bulvarı Gazipaşa istikametinde dün saat 17.00 sıralarında meydana gelen trafik kazası büyük üzüntüye sebep oldu. Kazada, Oğuzhan Yılmaz (22) idaresindeki 07 NCT 09 plakalı aracın sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu refüjdeki bariyerleri aşarak önce H.Ç. (27) idaresindeki 07 HYC 80 plakalı Ford Fiesta marka otomobile, ardından da B.S. (42) yönetimindeki 07 AED 873 plakalı hafif ticari araca çarptığı belirlendi.

2 kişinin can verdiği kaza kamerada

Kaza sonucunda, 07 NCT 09 plakalı aracın sürücüsü Oğuzhan Yılmaz ve yanındaki Buse Karagül olay yerindeki müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Kazaya karışan diğer araçlardaki yolculardan H.Ç., T.Ç. (26) ve M.E.Ç. (1) adlı bebek ile 07 AED 873 plakalı hafif ticari araçtaki F.S. yaralandı ve hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

2 kişinin can verdiği kaza kamerada

Güvenlik kamerası tarafından kaydedilen görüntülerde, 07 NCT 09 plakalı aracın Antalya istikametinde ilerlerken sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybederek refüjdeki bariyerleri aşması ve taklalar atarak diğer araçlara çarpması net bir şekilde görülüyor. Kazayla ilgili inceleme ve soruşturma devam ederken, yetkililer kazaların önlenmesi için sürücülerin daha dikkatli olmaları konusunda uyarılarda bulunuyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.