19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Özlü:- "Gençlerine güvenen, gençlerini en iyi şekilde yetiştiren milletlerin gelecekte de var olabileceğini biliyoruz. Yeni ve büyük Türkiye gençlikle mümkün olacaktır"

ANKARA (AA) - Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, gençlerine güvenen, gençlerini en iyi şekilde yetiştiren milletlerin gelecekte de var olabileceğini belirterek, "Yeni ve büyük Türkiye gençlikle mümkün olacaktır." değerlendirmesinde bulundu.

Özlü, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda, gençliğin bir milletin geleceği olduğunu ifade etti.

Nitelikli, bilgili, teknoloji odaklı ve ideoloji sahibi gençler olduğu sürece Türkiye'nin global dünyadaki yerine ve geleceğe umutla bakabileceğine işaret eden Özlü, mesajında şunları kaydetti:

"Gençlerine güvenen, gençlerini en iyi şekilde yetiştiren milletlerin gelecekte de var olabileceğini biliyoruz. Yeni ve büyük Türkiye gençlikle mümkün olacaktır. Bu kapsamda Bakanlık olarak sanayiden, teknolojiye, Ar-Ge alanında tüm gençlerimizi destekliyoruz. Gerekli yasal düzenlemeler için gençlik odaklı çalışıyoruz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Samsun'da yaktığı bağımsızlık ateşiyle, çöküş süresine girmiş bir milletinin umutlarının yeniden canlanması ve aydınlığa kavuşmasının ilk adımı olan 19 Mayıs 1919, zor şartlar altında dahi çıkış yolunu bulabilen Türk milletinin tarihteki en güzel sayfalarından biridir. Bu duygu ve düşüncelerle, tüm milletimizin, gençlerimizin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını içten dileklerimle kutluyorum."


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler