15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü

KARAMAN (AA) - Karaman Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, 15 Temmuz darbe girişiminin yıl dönümü dolayısıyla bildiri yayımladı. Oda Başkanı Bayram...

KARAMAN (AA) - Karaman Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, 15 Temmuz darbe girişiminin yıl dönümü dolayısıyla bildiri yayımladı.

Oda Başkanı Bayram Uysal, oda binasında düzenlenen toplantıda, 15 Temmuz darbe girişimini, birinci yıl dönümünde yeniden en kuvvetli bir biçimde kınadıklarını söyledi.

Dün olduğu gibi bugün ve her zaman milletin ülkesine ve devletine canı pahasına sahip çıkacağını ifade eden Uysal, şunları kaydetti:

"Milletimizin asil iradesine dayanan demokrasimizi sahiplenme, yaşatma ve geliştirme noktasında; esnaf ve sanatkarlarımız, her zaman olduğu gibi tek vücut halinde ve sarsılmaz bir irade ile Devletimizin, milletimizin ve meşru cumhuriyet hükümetimizin yanında yer alacaktır. 15 Temmuz 2016'da yüce milletimize ve devletimize acımasızca saldıran kirli ve sapık eller kırılmış ve tüm dünyaya milli iradeye sahip çıkma azim ve kararlılığımız ülke olarak gösterilmiştir."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler