10 Kasım'a doğru

10 Kasım'a doğru

Gümrük ve Ticaret Bakanı Tüfenkci:- "Tarihimizden, medeniyetimizden ve yüce milletimizden aldığımız güçle, gelişerek 2023, 2053 ve 2071 hedeflerimiz doğrultusunda ülkemizi daha ileriye taşımaya devam edeceğiz"

ANKARA (AA) - Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, "Tarihimizden, medeniyetimizden ve yüce milletimizden aldığımız güçle, gelişerek 2023, 2053 ve 2071 hedeflerimiz doğrultusunda ülkemizi daha ileriye taşımaya devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Bakan Tüfenkci yayımladığı mesajında, kurtuluş destanının en büyük kahramanı, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Başkomutan Gazi Mustafa Kemal'i, ebediyete intikalinin 79. yılında saygı ve şükranla andıklarını belirtti.

Cumhuriyeti büyütmek, Türkiye'yi dünyada gelişmiş ülkeler seviyesine çıkarmak için çalıştıklarını vurgulayan Tüfenkci, "Tarihimizden, medeniyetimizden ve yüce milletimizden aldığımız güçle, gelişerek, yenilenerek 2023, 2053 ve 2071 hedeflerimiz doğrultusunda ülkemizi daha ileriye taşımaya, insanımıza hizmet sunmaya devam edeceğiz." değerlendirmesinde bulundu.

Tüfenkci, mesajında şunları kaydetti:

"Vefatının yıl dönümü vesilesiyle, Gazi Mustafa Kemal ve istiklal mücadelemizin bütün kahramanlarına Allah'tan rahmet diliyor, aziz şehitlerimizi, gazilerimizi ve tüm ecdadımızı şükranla anıyoruz."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler