10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü

10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü

ATO Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran:- "Türk özel sektörü, Atatürk'ün güvenini boşa çıkarmayacak, çok çalışıp üreterek Türkiye'yi dünyanın müreffeh ülkeleri arasında hak ettiği yere yükseltecek"

ANKARA (AA) - Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, "Türk özel sektörü, Atatürk'ün güvenini boşa çıkarmayacak, çok çalışıp üreterek Türkiye'yi dünyanın müreffeh ülkeleri arasında hak ettiği yere yükseltecek." ifadesini kullandı.

Baran, 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduğu ve emanet ettiği Cumhuriyetin ilelebet yaşaması için azim, inanç ve kararlılıkla çalışmaya devam edeceklerini belirtti.

Atatürk'ün adını tarihe yazdırmış büyük bir komutan ve devlet adamı olduğunu vurgulayan Baran, şunları kaydetti:

"Aramızdan ayrılışının 80. yıl dönümünde Büyük Önder Atatürk'ü, silah arkadaşlarını ve bağımsızlığımız için mücadele etmiş tüm şehitlerimizi rahmetle ve minnetle anıyoruz. Türk özel sektörü, Atatürk'ün güvenini boşa çıkarmayacak, çok çalışıp üreterek Türkiye'yi dünyanın müreffeh ülkeleri arasında hak ettiği yere yükseltecek. Ahirete irtihalinin 80. yıl dönümünde bağımsızlık mücadelemizin önderi Büyük Atatürk'ü rahmetle ve minnetle yad ediyorum. Ruhu şad olsun."

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :