Zorlu Center'da engeller Turkcell Hayal Ortağım'la kalkıyor

Zorlu Center'da engeller Turkcell Hayal Ortağım'la kalkıyor

İSTANBUL (AA) - Görme engelliler, Turkcell Hayal Ortağım uygulaması sayesinde Zorlu Center'da alışverişlerini kimseden yardım almak zorunda kalmadan yapabilecek.Zorlu...

İSTANBUL (AA) - Görme engelliler, Turkcell Hayal Ortağım uygulaması sayesinde Zorlu Center'da alışverişlerini kimseden yardım almak zorunda kalmadan yapabilecek.

Zorlu Gayrimenkul açıklamasına göre, Turkcell'in Young Guru Academy (YGA) iş birliğiyle hayata geçirdiği, görme engellilerin sosyal hayata daha aktif ve bağımsız katılmalarını amaçlayan Hayal Ortağım uygulaması içerisinde bulunan Yol Arkadaşım AVM özelliği Zorlu Center'da kullanıma açıldı.

Bu özellik sayesinde görme engelliler, Zorlu Center'da önünden geçtikleri yerler hakkında uygulama üzerinden bilgi alabiliyor ve gitmek istedikleri mağaza, asansör, danışma gibi noktalar için yönlendirmelere ulaşabiliyor.

Hayal Ortağım Yol Arkadaşım AVM uygulamasıyla görme engellilerin AVM gibi toplu yaşam alanlarında herkes gibi özgürce zaman geçirebilmeleri amaçlanıyor. Bu hizmetten faydalanmak için görme engellilerin App Store veya Google Play'den Hayal Ortağım uygulamasını indirip üye olmaları yeterli. Uygulama tüm operatör kullanıcılarına açık olmakla birlikte Turkcell müşterilerine data kullanımı tamamen ücretsiz olarak sunuluyor.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :