Zonguldak'ta tuvalet sorunsalı

Zonguldak'ta tuvalet sorunsalı

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Alaplı şehir Stadyum bölge kenar alanına kurduğu tuvalet bir senedir kullanılamıyor. Vatandaşlar da yetkilileri göreve davet etti.

Zonguldak Alaplı Şehir stadyumuna spor müsabakalarını izlemek için gelen vatandaşlar, gideri bağlanmadığı iddiasıyla bir yıldır tuvaleti kullanamadıklarını ifade ettiler.

Hafta sonu oynanan müsabaka için Kdz. Ereğli’den gelen Mehmet Çağ isimli bir vatandaş ise, "Tuvalet için bu barakayı gösterdiler ama kapası kapalı, öğrendiğime Gençlik Müdürlüğü tarafından buraya tuvalet ihtiyaç karşılanması için bir baraka tuvalet konmuş, Belediye gider bağlantısı yapmamış, buraya gelen taraftarlar ihtiyaçlarını karşılayamıyor" diye tepki gösterdi.

Bir başka vatandaş ise bu sorunun yıllardır devam ettiğini. bu tuvalet sorununu yetkililer tarafından giderilmesini istedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.