Zincirleme Kazaya Karışan İETT Otobüsü Son Anda Durduruldu

Zincirleme Kazaya Karışan İETT Otobüsü Son Anda Durduruldu

Beşiktaş’ta iki kamyonet ve bir İETT otobüsünün karıştığı zincirleme trafik kazası meydana geldi. 3 şoförün yaralandığı kazada, İETT otobüsü ancak ağaca çarparak durabildi.

Beşiktaş Dolmabahçe Caddesi’nde iki kamyonet ve bir İETT otobüsünün karıştığı zincirleme trafik kazası meydana geldi. 3 şoförün de hafif yaralı olarak kurtulduğu kazada, İETT otobüsü bir ağaca çarparak durabildi.

OTOBÜS GÜÇLÜKLE DURDU
Dolmabahçe Caddesi’nde saat 12.00 sıralarında Karaköy istikameti üzerinde Resim Müzesi’ne giriş yapmak isteyen iki kamyonet yol kenarında durunca, arkadan gelen İstanbul Otobüs A.Ş’ye bağlı belediye otobüsü duramayarak kamyonete çarptıktan sonra ağaca vurdu. Aydınlatma direğini deviren otobüs güçlükle durdu.
 
3 YARALININ DURUMU DA İYİ
Kazada otobüs şoförü ile iki kamyonetin sürücüleri yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Kaza esnasında otobüsün boş olması olası bir facianın önüne geçti. Kaza nedeniyle Dolmabahçe Caddesi çift yönlü olarak trafiğe kapandı. Kaza yapan kamyonetlerin çekilmesinin ardından caddede trafik kontrollü olarak verilmeye başlandı.

KAMYONLAR DÖNERKEN KAZA GERÇEKLEŞTİ
Görgü tanığı Vedat Altın, kazayla ilgili olarak “İki kamyon buradan Resim Müzesi’ne dönüyordu. O sırada arkadan gelen otobüs kamyona çarptı. Kazada şoförler hafif yaralandı. Onlar da hastaneye kaldırıldı.” dedi.

Polisin olay yerindeki çalışmaları devam ediyor.

Etiketler :