Yunak'ta kar mesaisi sürüyor

Yunak'ta kar mesaisi sürüyor

Konya'nın Yunak ilçesinde belediye ekipleri, ilçe genelinde etkili olmaya başlayan kar yağışıyla birlikte sabahın ilk ışıklarına kadar tam kadro karla mücadelesini sürdürüyor

Konya'nın Yunak ilçesinde kar etkisini sürdürüyor. Kar mesaisine aralıksız devam eden Yunak Belediyesi ekipleri İlçe merkezinin yanı sıra dış mahalle ve yayla yollarında da teyakkuzda.

Yunak Belediyesi’ne bağlı ekipler, dün akşamdan itibaren İlçe genelinde etkili olmaya başlayan kar yağışıyla birlikte sabahın ilk ışıklarına kadar tam kadro karla mücadelesini sürdürüyor.

Kar yağışının etkisini göstermesiyle birlikte teyakkuza geçen ekipler özellikle İlçenin yüksek ve eğimli mahalleleri olmak üzere tüm merkez ve tüm dış mahallelerde gece boyu mesai yaptı.

Yunak Belediye Başkanı Ali Konak, “Gece yarısından bu yana İlçemiz ve bölgemizde devam eden kar yağışı bizleri ziyadesiyle mutlu etmiştir. Rahmetiyle bereketlendiren Yüce Mevla’ya sonsuz şükürler olsun. Şu anda tüm ekiplerimiz ilçe merkezi ve dış mahallelerimizde çalışmalarını sürdürmektedir.’’ dedi.

Gece gündüz 7/ 24 mesaiye devam ederek yollarını ulaşıma açan Yunak Belediyesi ekipleri tüm vatandaşlardan tam not aldı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.